Здравейте,
карам Volkswagen Golf IV 1999 г., а проблемът ми е следният...
Под реалните километри, вместо да показва колко съм изминал когато колата е на контакт или запаля, показва Service OIL, като OIL свети. Нивото на маслото е до където трябва, не знам дали е така по-принцип и не съм го забелязал досега, но ми направи впечатление скоро. След като запаля колата го има още 15-20 секунди и се маха, след което се показват километрите които съм изминал в последно време...Ето една снимка, че да добиете представа за какво иде реч.
Надявам се правилно да съм си задал въпроса, за да ми отговорите подобаващо на него.
http://store.picbg.net/pubpic/33/04/f26 ... cc3304.jpg
На ограденото място, когато е на контакт или първите 15-20 секунди от стартирането си показва Service OIL.
Service OIL?
Re: Service OIL?
Напиши Service oil в полето за търсене и ще намериш доста теми по тоя въпрос. И ще намериш и как да го махнеш.
Или с копчетата на таблото, или с комп.
Или с копчетата на таблото, или с комп.
- Lafferty
- Автомобил:
- Двигател:
Занулих го преди 2 минути, дадох на контакт, същата работа..След това запалих колата, пак същата работа...Може ли да ми дадете някоя тема конкретно, която да ми помогне с проблема, ако може?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
"Как да занулим Oil Service и Inspection Service:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртате бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----"
просто трябва да го правиш по-бързичко като движения
- Lafferty
- Автомобил:
- Двигател:
Да, аз видях в търсачката преди да пусна темата, след това пак видя, ходих да пробвам тази схема, но не бях я направил както трябва...След като занесох лаптопа в колата и направих всички както трябва, вече всичко е наред. Благодаря Ви много и лека вечер. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”