Здравей те ! Имам Голф 3 1,6I 101кс .
Проблема ми е следния : изключва ми бенз. помпа при палене.
Кото дам на контакт се чува как вдига налягане но като почна да паля помпата спира да се чува и колата само припалва и угасва.
Бензинова помпа при Голф 3 1,6I 101кс. 1996г.
- Kaloyan_78
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 19 TDI PD BXE
- Контакти:
Re: ПРОБЛЕМ!! Бензинова помпа при Голф 3 1,6I 101кс. 1996г.
Здравейте на всички.
Имам същия проблем. Работи като дам на контакт и след 1-2 секунди изключва. Разглобих релето за помпата, като го натисна да прави контакт - запалва без проблем. Смених релето - същата история(пробвах други 2 релета). Идеи?
Предварително благодаря.
Имам същия проблем. Работи като дам на контакт и след 1-2 секунди изключва. Разглобих релето за помпата, като го натисна да прави контакт - запалва без проблем. Смених релето - същата история(пробвах други 2 релета). Идеи?
Предварително благодаря.
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бензинова помпа при Голф 3 1,6I 101кс. 1996г.
че то на контакт така трябва да работи - завърта и спира!!! 

Re:
mavrodiev написа:2 сек. Имобилайзера го проверих , налягане има 5 атмо. до помпата.
Имам съмнение че някакво реле я изключва.
Това реле е вътре в имобилайзера и най често си пука спойките на платката.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Re:
Bioside написа:mavrodiev написа:2 сек. Имобилайзера го проверих , налягане има 5 атмо. до помпата.
Имам съмнение че някакво реле я изключва.
Това реле е вътре в имобилайзера и най често си пука спойките на платката.
Ей това е за бисерите
Проверете реле 30.Много често дава дефекти.Разглобява се и се презапоява.Доста е неприятно да не запали или да изгасне при изпреварване.Re: Бензинова помпа при Голф 3 1,6I 101кс. 1996г.
Слагай го в Бисери колега но имай впредвид че и в иммото има 4 релета.Едно от тях управлява релето на бензиновата помпа 67 или 167
Има и имобилайзери без релета зависи от изпълнението но функцията им е една и съща независимо дали е реле или краен транзистор. 
Има и имобилайзери без релета зависи от изпълнението но функцията им е една и съща независимо дали е реле или краен транзистор. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”