Здравеите колеги,искам да попитам разбиращите относно съвместимоста за джанти които в момента са монтирани на шкода октавия 98г ще станат ли на ауди а3 98г,рових и нета и видях че централния отвор и на двата автомобила е 57мм и двете са 5x100.Просто искам да съм сигорен за да не си ги бия после от главата.Благодаря за отделеното внимание.
При ауди а3 ЕТ30...40,offset38 to 42;шкода октавия ЕТ35...38,offset35 to 42 има някакви минилани разлики джантите са 16'' гумите са 205/55/16.Как мислите ще паснат ли?
Въпрос за съвместимост на джанти
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за съвместимост на джанти
не би трябвало да има проблем.
Евентуално ако има някаква разлика в спирачните апарати, но според това което си написал едва ли.
Евентуално ако има някаква разлика в спирачните апарати, но според това което си написал едва ли.
значи последната информация която получих от собственика е че джантите са 7J ЕТ35 5x100,което според даните погоре означава,че стават поправете ме ако не е така.
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
onicks написа:значи последната информация която получих от собственика е че джантите са 7J ЕТ35 5x100,което според даните погоре означава,че стават поправете ме ако не е така.
Стават разбирасе...

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Ще си паснат идеално
качи после снимка да видим как стоят на аудито 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”