колеги имам Голф 3 1997 година 1.6 75 коня,тоя мотор с пластмасовите колектори.
Един ден ставам за даскало (университета)паля и (цьк)нема акомулатор.Трябва да отбележа 4е правих стартера сам и бях сиг,че не е от него,и се оказа,че не е от него а е отечка.Отидох в сервиза на един приятел тои ми каза отечка мерихме я и беше голяма.Пробвах абс.всичко (свалях бушони,касетофона,откачах клемите на стартера и на алтернатора)и нищо.АКОМУЛАТОРА Е НОВ,обаче предишния собственик е вьрзал ел.стьклата преди контакт,та вьпроса ми е каде се намира релето за стьклата и бушона да не правя излишни движения,газова у-ба требва да слагам.Искам просто тва да ми каже некои и ако може без професори!!!Благодаря предварително!!!
Голф 3 1997 година 1.6 75 - Проблем с отечка.
- vr0558at
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: AJM
Re: Голф 3 1997 година 1.6 75 - Проблем с отечка.
Релетата за ел. стъклата са си във вратите е ти нещо усилвател или бас туба имнаш ли
колега нямам усилвател нито бас,според мен са стьклата щото пробвах всичко.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбрах как пробва всичко за утечка,колко е тя?
свалих клемите на акомулатора колега и го измерих,вьпроса е че беше отдавна и не помня колко е обаче вьпроса е че акомулатора ми е на 1 година а тази утечка го яде за 2 дена.Ако може да ми кажеш колко са допустимите стоиности или др начин за мерене ще сьм ти благодарен.Мерси предварително.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”