Проблем с таблото на vw Голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с таблото на vw Голф 4
Когато запаля колата пинякога ми изчезват от таблото часовника и километрите или сега по често започна да става така когато включа късите светлини,единия ксенон крушка ми е изгоряла сега ,но и преди да стане това се появява този проблем някой имал ли го е?А ако не е било казал нещо по въпроса за да го оправя?
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с таблото на vw Голф 4
shemata1900 написа:Когато запаля колата пинякога ми изчезват от таблото часовника и километрите или сега по често започна да става така когато включа късите светлини,единия ксенон крушка ми е изгоряла сега ,но и преди да стане това се появява този проблем някой имал ли го е?А ако не е било казал нещо по въпроса за да го оправя?
Колега мой приятел имаше проблем с големия бордови-(червения)!!!Проблема беше,че нешеще да пали колата от изгорелия борд!! Купи си ново табло с червения бордови компютър сложи го и всичко е 6+!!! Цената е 150 лева знам че не е по темата защото твоя проблем е друг но исках да го споделя мога на някой друг да бъда полезен поздрави!!!
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам изчезват и пак се появяват-слаб акумулатор,дефектен стартер,хлабава връзка,може и ксенона да е виновен поне за тия причини се сещам засега.
Колега викаш да вземе едно табло за 150лв. още 50-100лв. да го обучат и накрая да се окаже,че дисплея е за смяна
Колега викаш да вземе едно табло за 150лв. още 50-100лв. да го обучат и накрая да се окаже,че дисплея е за смяна

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ам съжалявам че ще питам но да не правя нова тема казвате че на 4-ка която няма борт никакъв може да се сложи табло със малкия или големия дисплей и да се обучи да работи?Можете ли да кажете колко пари излиза цялата интервенция и как става какво е нужно освен километража ?? 

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Първо е нужно да се попрочете малко. Не само в нашия форум 
Второ, трябва да си намериш табло, което да е съвместимо.. В някоя от съседните теми точно това разказвах, сега не ми се пише пак същото
В тази тема, питайки друго, съм обяснил какво означават отделните букви от номера на таблото: viewtopic.php?f=5&t=289710&hilit=mfa
Освен табло ти трябва лостче с контроли за МФА-то, евентуално и датчик за външната температура. Трябва ти и ПИН-а на таблото, иначе никога няма да обучиш имо-то.

Второ, трябва да си намериш табло, което да е съвместимо.. В някоя от съседните теми точно това разказвах, сега не ми се пише пак същото

Освен табло ти трябва лостче с контроли за МФА-то, евентуално и датчик за външната температура. Трябва ти и ПИН-а на таблото, иначе никога няма да обучиш имо-то.
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="bestlap"] Ам съжалявам че ще питам но да не правя нова тема казвате че на 4-ка която няма борт никакъв може да се сложи табло със малкия или големия дисплей и да се обучи да работи?Можете ли да кажете колко пари излиза цялата интервенция и как става какво е нужно освен километража ??
Колега не си струва да дадеш толкова пари за един бордови компютър,че светил в червено и е визуално по красив !!!Има много електроника възможно е след това да не ти работи нещо по електрониката на таблото поздрави и съвета ми е да си караш колата както си е оригинално!!!! Нашата няма дори и борд е,и не е голяма загуба !!!
Колега не си струва да дадеш толкова пари за един бордови компютър,че светил в червено и е визуално по красив !!!Има много електроника възможно е след това да не ти работи нещо по електрониката на таблото поздрави и съвета ми е да си караш колата както си е оригинално!!!! Нашата няма дори и борд е,и не е голяма загуба !!!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен съм, че борд компютъра не носи големи предимства, но кеф цена няма. Аз планирам в даден момент (след като проуча какво да правя с ПИН-овете) да си сложа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ако го направиш бъди сигурен че ще съм първият кандидат да ми го направиш!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е нищо от изброените по горе,освен може да има някаде хлабава връзка по таблото отзад ще го извадя и ще по почистя 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ЗА ТРИЕНЕ ТЕМАТА
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Е vaskoto1 поради що се мори да пише разни важни теми, закачени най-горе в раздела..
Кажи какъв беше проблемът, да знаем и ние, ако имаме същите симптоми

Кажи какъв беше проблемът, да знаем и ние, ако имаме същите симптоми

-
- Автомобил:
- Двигател:
От сервиза нищо неказват после никой нищо незнае аз ко да ви кажа ,освен че оправиха проблема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”