Голф 4 Майсторите да помагат за съединителя
- kerkelov
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 Майсторите да помагат за съединителя
Ами значи проблема е следния съединителя отделя много много ниско направо до самия мокет на долу. Първа и задна скорост хъркат , иначе помпата не е омаслена въобще. Иначе съединителя не боксува. Моля кажете от какво може да е.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
абсолютно същия проблем имах и аз, педала беше станал много твърд и отделяше много ниско, също като при тебе, а на всичкото и отгоре не се връщаше до горе в нормалното си положение. По случайност тогава ми се налагаше да свалям и скоростната кутия и смених феродовия диск, някой по-горе беше споменал за пружини на феродовия диск, само да поясня че на Голф 4 няма пружини, пружините в случая явно са на притискателния диск (не съм компетентен, може и да не съм се изразил правилно). Тааа исках да кажа че в самата скоростна кутия нямаше проблеми. Проблема при мен беше в горната помпа която е под самия педал в купето, смених я и всичко се оправи както си беше преди. Един съвет, не се пробвай да я ремонтираш, както направих аз, аз я прецаках още повече, а по начина по който е направена си правя заключение че е консуматив. Лошото е че няма и заместител или избор между марки и цени, поне аз не намерих, аз намерих по моргите, струваше ми 40лв., а нова има на Закс - 220лв. Най-добре търси по моргите, много по евтино, а и едвали колата от която ще е свалена са я бракували точно заради тая помпа. Успех, мисля че това е твоя проблем и решение 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”