Добър ден, доста се рових и форума и из инернет но не намерих отговор на въпроса ми.
Имам VW JETTA 2 c GTIски двигател, и сега съм с гуми 185/75/R13 много крив рамер почти никъде ги няма и разликата им е 20лв на гума сръвнение с 175/75/R13 което са си 80лв тъикато смятам да сменям всичките гуми.
Та въпроса ми е с какви гуми се кара точно тази кола за да си купя такива, може и повече пари да дам, но не ми се сменят джантите.
Мерси за помоща предварително

Размер на Гуми
-
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://avtogumi.com/
там имаш калкулатор, погледни кой размер съвпада (демек разликата между размерите гуми е зелена)...така де, кой размер ти върши работа.
ПС. Така кат гледам може да вземеш 175/75 Р13
там имаш калкулатор, погледни кой размер съвпада (демек разликата между размерите гуми е зелена)...така де, кой размер ти върши работа.
ПС. Така кат гледам може да вземеш 175/75 Р13
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа моята JETTA е много спциална някакъв юбилеен модел е с фул екстри ел. стъкла, люкове, подгряване на седалките, 4 дискови спирачки, възможно наи сложният двигател, с бутала като на G60 (та се наложи да си купя комплекта сегменти за 6 цилиндров двигател сега имам даже резервни
) и много др. , та ми е малко трудно да разбера каквото и да било за нея дано да си прав за размерите, ще изчакам още някои друг ако се обади и ще ходя да ги ккупувам.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аха,има такива лимитед едишън
.Като на 3-ката GTI TDI
.
Можеш да й сложиш 195/50/15.На моята летните й са такива и е доста стабилна.Пък и 15-ските ще я отворят много.
Консултирай се с някой гумаджия!
А щом не ти се сменят джантите да знаеш,че всяка джанта си има и размер за ширина - J.Така,че имай предвид,че трябва да се съобразиш и с това.Виж дали J-to го пише до дупките за болтовете и се консултирай с гумаджия.

Можеш да й сложиш 195/50/15.На моята летните й са такива и е доста стабилна.Пък и 15-ските ще я отворят много.
Консултирай се с някой гумаджия!
А щом не ти се сменят джантите да знаеш,че всяка джанта си има и размер за ширина - J.Така,че имай предвид,че трябва да се съобразиш и с това.Виж дали J-to го пише до дупките за болтовете и се консултирай с гумаджия.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”