Преходник за фар

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Преходник за фар

Мнениеот npachovski » Вто 14 окт 2008 11:58

Здравейте колеги незнам дали темата е за тук, но исках да я видят всички защото съм на зор много значи става на въпрос за този преходник
Изображение
Изображение
Ходих на всички възможни морги на всичките или напраВо ми отказаха защото не им се занимава с такива дребни неща или просто нямаше.Сега имам само тая трябва ми за другия фар защото си взех нови фарове Аngle Eyes и те са с тази облата букса много ми трябва колеги просто който има възможност да намине покрай някоя морга близко до вас.Всичко е за моя сметка доставка, буксата естествено просто ми трябва спешно защото не мога да ходя на работа с колата прибирам се вечерно време късно и или ще ме отнесе некой с тая тъмна кола или ще загубя книжката си....

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Вто 14 окт 2008 12:39

Може би ще те угрее, но е на вилата ми всичко... събота или неделя ще ходя до там на 30 км. от софия е !

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 14 окт 2008 13:43

Нямаш нужда от преходници, сваляш старите букси от оригиналните фарове и ги слагаш на новите, като размер пасват в дупката 1:1, само трябва да си навържеш жиците. Не е голяма философия, правил съм го няколко пъти.
Успех!

Потребителски аватар
volvo12
Автомобил:
Двигател:

Re: Преходник за фар

Мнениеот volvo12 » Нед 25 дек 2011 8:30

здр колега и аз сам с сащия проблем с този преходник и се чудя кво да правя не мога и аз да намеря по моргите някои ако има за продажба нека ме потарси на скъпе : Stanislav668 :bishop

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Преходник за фар

Мнениеот stefan4o » Нед 25 дек 2011 9:13

Колега, по моргите не им се занимава щото нищо няма да спечелят от един преходник. Даже някой ще го е срам пари да ти поиска, за какво да се блъска напразно? :Mr Green Fun

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”