Колата е Golf-3. Като се опитам да запаля нещо ми изщраква.От какво може да е?
mod edit: wili98

Не иска да пали - решено - комутатор
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не иска да пали
втулки на стартера-мисля че така се казваха ,около 40 кинта е смяната6opow написа:Колата е Golf-3. Като се опитам да запаля нещо ми изщраква.От какво може да е?
П.П все пак мое да провериш клемите и кабели но щом ''изщраква'' значи има ток но стартера немое да завърти
Re: Не иска да пали
landwarrior написа:втулки на стартера-мисля че така се казваха ,около 40 кинта е смяната6opow написа:Колата е Golf-3. Като се опитам да запаля нещо ми изщраква.От какво може да е?
П.П все пак мое да провериш клемите и кабели но щом ''изщраква'' значи има ток но стартера немое да завърти
Не е от акумулатора. Сложих друг и пак не иска да пали. Възможно ли е да е от свещите, защото не съм ги смянал. И дали само това ще е причината. Др вариант който си мисля е от бензиновата помпа или от горивния филтър
wili98 написа:АМи с дърпане например....
Колко я буташ, та не ще да пали..?
Явно проблемацията е сумарна ...
Или по-скоро пробвай като те дърпат да запалиш...
Може като поработи да се оправи.. ама пак ще ти направи магария...
в тоз умрелия Добрич майстори дето да разбират няма. По принцип ходя на маистори във варна в сервиза на VW. Та за това питам от къде може да е проблема че да им обясня. Иначе ще има да ми вадят всичко от колата. Ако можете казвайте че ми е голям проблем.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми аз ти казах ..
Задърпай я и пробвай да я запалиш..надявам се не си дизел...
неща които можеш да провериш:
Всички кабели които отиват към стартера.. основният червен.. го отвинти от двата края, почисти смажи, сложи обратното и стегни..
ако не се оправи.. ще трябва да се сваля стартера и да се сменят фтулки..
След като оправиш стартера, тогава може да мислиш за диагностициране на паленето...
Възможно е от много мъка да си прегрял бобината и да е дала фира, или да е пробил комутатора.. аве...
Задърпай я и пробвай да я запалиш..надявам се не си дизел...
неща които можеш да провериш:
Всички кабели които отиват към стартера.. основният червен.. го отвинти от двата края, почисти смажи, сложи обратното и стегни..
ако не се оправи.. ще трябва да се сваля стартера и да се сменят фтулки..
След като оправиш стартера, тогава може да мислиш за диагностициране на паленето...
Възможно е от много мъка да си прегрял бобината и да е дала фира, или да е пробил комутатора.. аве...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”