Blow OFF клапан
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Blow OFF клапан
Колеги,смятам да си купя Blow off клапан, колата ми е Vento 1.9 TDI (90 коня ).Можете ли да ме орентирате към някаква цена на този клапан и дали ще има ефект от този клапан.
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Blow OFF клапан
Абе човек
като напишеш "blow off дизел" ти излизат 1 камара теми , търсете малко преди да пускате теми . Blow off на дизел НЕМОЖЕ да се сложи защото нямаш дроселова клапа . Нестава да пускаш за всяко нещо нова тема и да чакаш всичко на готово някой да ти го каже иска търсене и четене 
като напишеш "blow off дизел" ти излизат 1 камара теми , търсете малко преди да пускате теми . Blow off на дизел НЕМОЖЕ да се сложи защото нямаш дроселова клапа . Нестава да пускаш за всяко нещо нова тема и да чакаш всичко на готово някой да ти го каже иска търсене и четене 
- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
donotdisturb написа:Абе човеккато напишеш "blow off дизел" ти излизат 1 камара теми , търсете малко преди да пускате теми . Blow off на дизел НЕМОЖЕ да се сложи защото нямаш дроселова клапа . Нестава да пускаш за всяко нещо нова тема и да чакаш всичко на готово някой да ти го каже иска търсене и четене
колега не съм съгласен че нестава! напротив става.Имам приятел с МК3 1.9тд AAZ с блоуъф на HKS и мога да ти кажа звука е повече от брутален и не му лаги турбината
Заводският блоуъф нестава защото няма такъв! директно е затапен към генерацията

- popeye
- Автомобил: bmw
- Двигател: DGEB
- Контакти:
заводски има но е байпас а не към атмосферата, ти само звук ли търсиш
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
popeye написа:заводски има но е байпас а не към атмосферата, ти само звук ли търсиш
Абе как ще има заводски
....дизелите заводски нямат BLOW OFF ! Клапаните са - Рециркулярен,Двубутален и Атмосферен ! Но при дизелите това нещо просто го няма ! 
- popeye
- Автомобил: bmw
- Двигател: DGEB
- Контакти:
не бъди толкова сигурен, има Рециркулярен(байпас)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”