В момента голфа е с apex и е доста нисък.
Препоръчайте ми регулируемо окачване поне за отпред защото одеве отново го закачих отдолу на една дупка в центъра на прекрасната ни столица.
А и идва зима ...
Препоръчайте предно спортно регулируемо окачване: голф3 ABF
-
hammer_head
- Автомобил:
- Двигател:
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Re: Препоръчайте предно спортно регулируемо окачване: голф3 ABF
Тъй като се съмнявам силно да са много хората карали всякакви окачвания като марки.. аз лично, макар да нямам никак богат опит, ще си позволя да споделя казаното ми от човек който категорично знае какво се случва.. че Кони правят едно от най-добрите окачвания що се отнася до улицата.hammer_head написа:В момента голфа е с apex и е доста нисък.
Препоръчайте ми регулируемо окачване поне за отпред защото одеве отново го закачих отдолу на една дупка в центъра на прекрасната ни столица.
А и идва зима ...

-
hammer_head
- Автомобил:
- Двигател:
Потърсих Кони но намирам само модели за голф2 и голф4.
Идеята ми е окачването да е регулируемо за да мога да я повдигна малко за зимата.
Идеята ми е окачването да е регулируемо за да мога да я повдигна малко за зимата.
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Принципно мойто окачване на АБФ-а е свалено от Джета (само че KW, не Koni), което ако не се лъжа е същото като Голф 2 (обявата беше озаглавена койлове за Golf 2,3 и т.н.) .. с други думи що се отнася до амортисьорите.. Голф 2/3 мисля че нямат никакви разлики. Има там игра с тампоните горе (малък/фолям), но честно казано нямам идея кое с какво се заимства и кое с какво е еднотипно. Иначе съм срещал по форума доста Конита (обикновени, не винтови) за 3ка.. просто няма как да не правят и койлове.
-
HOFFMANN
- Автомобил: Golf 3 GT
- Двигател:
Аз съм с Рейсланд и Та-Техникс и на двете коли,купувани са нови и немога да се оплача от поведението на колата на пътя,окачванията за Г2 и Г3 ,Джета и Венто са еднакви,все пак марковото е най-хубаво но това според финансовите възможности
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”