контактен ключ г3
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
контактен ключ г3
колеги,прецака ми се контактния ключ на голфо,колко струва един нов , и да ви питам дали такъв от ПОЛО ще стане ли???спешно е!!
Re: контактен ключ г3
10 лв афтърмаркет уж Френски.Изкара 2 месеца и пак отказа да върти на стартер.Иначе зглобката позволява да се отвори и да му се наместят изкривят пластините.Още си работи
Имат някаква разлика отпред. 

- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Bioside написа:10 лв афтърмаркет уж Френски.Изкара 2 месеца и пак отказа да върти на стартер.Иначе зглобката позволява да се отвори и да му се наместят изкривят пластините.Още си работиИмат някаква разлика отпред.
От къде да купя хубав ключ и какви пари ще излезе ?
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Bioside написа:Всъщност колега клемореда ли ти трябва или самия контактен ключ
ами колега,обясних колкото можах какъв е проблема,не съм разглобил ключа и не знам дали е клемореда,само знам че трябва да "подпирам" ключа за да работи мотора,а като си махна ръката от ключа изчезва всякакъв вид ток по таблото,така наречения "контакт"
Клеморед е.Вземай ментето за 10 лв,но не слагай болтчето което го държи.Смяната след това е за 5 мин.Иначе по моргите оригиналните са и те 10 лв но при мен не свърши работа.Поздрави 

- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Колeги,както казвате клеморед...ще ми се смени ли ключа който си имам аз от колата или ще е друг ?? 
Не колега това е една пластмасова кутийка дето се монтира зад патрона с ключа и в нея влиза буксата с кабелите от ел инсталацията 

- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно,а защо аз мисля че може би проблема е в патрона ?
Може и той да е виновника.Пробвай да го смажеш с някакво финно машинно масло там където пъхаш ключа.На мен ми дадоха една малка тубичка от машинка за подстригване и въпреки че заяждането го няма вече хода на стартер си остана все така.Ето я темата как се сменя на Пасат.При нас е абсолютно същото.
viewtopic.php?f=6&t=25895&hilit=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4
viewtopic.php?f=6&t=25895&hilit=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”