Климатроник Голф 3
- djmimo89
- Автомобил: VW Golf 3 Cabriolet
- Двигател: ADZ
Климатроник Голф 3
Здравейте колеги. Интересува ме, климатроника откъде взима топлия въздух - от радиатора на парното или обръща потока на фреона както при инверторните климатици. Интересува ме, защото искам да си сложа климатроник на колата, имам всичко нужно, но съм малко финансово затруднен в момента, за да го заредя с фреон. Дали ще топли без фреона. Търсих в аутодата схема за парното и за климатроника но не намерих това което ми трябва. Намерих само ел. схема. Благодаря предварително.
- vr0558at
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: AJM
Re: Климатроник Голф 3
от радиатора на парното
-
slavipleven
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
djmimo89 написа:Здравейте колеги. Интересува ме, климатроника откъде взима топлия въздух - от радиатора на парното или обръща потока на фреона както при инверторните климатици. Интересува ме, защото искам да си сложа климатроник на колата, имам всичко нужно, но съм малко финансово затруднен в момента, за да го заредя с фреон. Дали ще топли без фреона. Търсих в аутодата схема за парното и за климатроника но не намерих това което ми трябва. Намерих само ел. схема. Благодаря предварително.
Oт радиатора на парното колега, климатиците на колите не са инверторни!
- djmimo89
- Автомобил: VW Golf 3 Cabriolet
- Двигател: ADZ
Благодаря колеги. А случайно някой да има ел. схема на климатроник Диавиа този модел.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1321185847x.JPG
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1321185847x.JPG
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”