Me4ev_77 написа:Аз да си кажа също - карам 1.4mi,който беше с едносекционни фарове заводски,но после му преправих инсталацията и си сложих двусекционни angel eyes рефлектор на Депо с ксенон H7 къси и далги,но впоследствие ги продадох като се чувствам като най-долния малоумник,понеже щяха уж да ни спират от движения с тия фарове "каповете де",и така си купих два чисто нови двусекционни на Депо обикновени - ами изпотяват се и светят на петна ,от тази вечер съм с Osram night braker H1 и няма кой знае каква разлика с обикновените H1.Незнам утре сум на стенд на фаровете с апарата с лупата да видим дали ще има някакъв ефект,но веднъж свикнеш ли с ксенон после фаровете не светят май ще си слагам пак ксенона и на тия фарове,че ми остана единия комплект.
Колега от трън, та на глог
Просто спрете да купувате тия пластмасови ментетата, от разни тунинг студия по гаражи и бараки.
DEPO, angel eyes, ксенони
Какъв е проблемът да си вземеш от форума втора ръка фарове, хем оригинални, хем на добра цена?
И по темата - Колега истината е в поставяне на релета на фаровете, погледни в гаража ми на първата снимка има кутийка зад акумулатора с предпазители на нея. Не е сложно, дори и ако нямаш сериозни технически познания.
След това трябва и фаровете да се регулират, това е доста важно

И един пренебрегван факт от доста хора, крушките били те и маркови имат определен срок на служба и нормална работа. С текущото карана не къси и през деня, животът им силно се скъсява, това което се случва, че волфрамът и изобщо сплавта от която е направена жичката с течение на времето започва да се разпрашава, жичката започва да изтънява и светлината е по-слаба. Тогава може да се получи прекъсване при студен старт, когато съпротивлението е най-ниско съотвено протича доста голям ток.
Това "разпрашаване" може лесно да се забележи, като се погледне крушката отблизо самата жичка, както и легенчето (то е на късата светлина

) изглеждат като покапани и замърсени от микроскопични стружки, които сякаш са се разтопили на повърхността, придават и характерен матов, светлосив цвят на повърхностите