въпрос за мфа голф 3 1.8
въпрос за мфа голф 3 1.8
колеги гледах едни клипове в нета на които се вижда че мфа то отчита моментния разход на гориво който се мени постоянно като му дадеш газ и се мени като ускоряваш и се мени пак и като задаржиш на една скорост г/д даржи една стойност тоест има постоянно изменение а на моя мфа като е на положение 1 тоест моментен уж се мени мн бавно примерно почне със некви стойности от рода на 40 на 100 примерно и падне некаде около 10 но за доста голям интервал от време
-
orlin4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за мфа голф 3 1.8
на моя като го запаля сутринт показва 50 на 100 и докато ида от люлин до техническия го сваля до към 12-13
в колко голям интервал от време го смъква на 10 ?
в колко голям интервал от време го смъква на 10 ?
е не много голям но наистина примерно онзи като запали на клипа му дава 3 4 на сто примерно като му даде газ за секунда стига до примерно 30 40 после пак падне на малко като ускорява дава му примерно самото ускорение пак така 20 30 като застане на една скорост му отчита точно колко е примерно 7 7 и нещо сичко е моментно а при нас го няма е това ми е инт как става така може би ще имаш на представа колко по точно гори
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
MFA показва среден разход и на положение 1 и положение 2.
Само че на 1 е средния разход на настоящото пътуване и тези данни се изчистват след определен престой /мисля че е 3часа /.
За превключване на MFA да показва моментен разход имаше метод с натиснат бутон и контактния ключ, но не си го спомням как се прави.
Само че на 1 е средния разход на настоящото пътуване и тези данни се изчистват след определен престой /мисля че е 3часа /.
За превключване на MFA да показва моментен разход имаше метод с натиснат бутон и контактния ключ, но не си го спомням как се прави.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”