Golf 4 ,1.6-колко ще струва смяната на консумативите?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
PikeM
Автомобил:
Двигател:

Golf 4 ,1.6-колко ще струва смяната на консумативите?

Мнениеот PikeM » Чет 01 дек 2011 12:02

Здравейте ,от днес вече съм собственик на Golf 4 ,1.6 бензин ,2000 година и реших да се регистрирам във форума за да науча доста интересни факти относно този модел.Та въпроса ми е можете ли да ми кажете горе долу колко ще струва смяната на консумативите:ремъци ролки и т.н ,тъй като не съм запознат? Не знам дали пускам темата във правилния раздел тъй като съм новобранец във форума ви!

Христо Стайков
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 4 ,1.6-колко ще струва смяната на консумативите?

Мнениеот Христо Стайков » Чет 01 дек 2011 13:22

Добре дошъл колега,за да получиш някакъв отговор ще трябва да дадеш повече информация за двигателя,понеже 1.6 са няколко вида,сега колегите ще те лепнат,че не ползваш търсачката :търсачкаа и,че има много писано за това.Гледам ,че си от Димитровград,имате един сервиз който се намира на изхода за Хасково,шефа се казва Кирил Владов и са много добри.Ако мислиш да ползваш услуги на сервиз ти го препоръчвам.Там ще ти кажат и цените,но все пак ако си с 8 клапана и двигател АКЛ излиза долу горе така:ролка-70лв;водна помпа-70лв;ремък-40лв;масло-50-70(зависи от марката);маслен филтър-8лв;въздушен филтър-12-14;ТРУД според зависи и смяташ.Това са средни цени понеже има разлика според фирма производител,магазин и др.Ако си с два вала излиза малко повече пари.

Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Мнениеот maerto » Чет 01 дек 2011 14:22

PikeM написа:Здравейте ,от днес вече съм собственик на Golf 4 ,1.6 бензин ,2000 година и реших да се регистрирам във форума за да науча доста интересни факти относно този модел.Та въпроса ми е можете ли да ми кажете горе долу колко ще струва смяната на консумативите:ремъци ролки и т.н ,тъй като не съм запознат? Не знам дали пускам темата във правилния раздел тъй като съм новобранец във форума ви!

Честито колега за Голфа,дълги безаварийни километри!
viewtopic.php?p=210076
500 лв.е ориентировъчно обслужването,но според зависи, какъв ти е модела.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 01 дек 2011 14:35

Христо Стайков написа:но все пак ако си с 8 клапана и двигател АКЛ излиза долу горе така:ролка-70лв;водна помпа-70лв;ремък-40лв;масло-50-70(зависи от марката);маслен филтър-8лв;въздушен филтър-12-14;ТРУД според зависи и смяташ.Това са средни цени понеже има разлика според фирма производител,магазин и др.Ако си с два вала излиза малко повече пари.

Посочените цени на ролка, водна помпа , ремък въобще не са ниски ,

PikeM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PikeM » Чет 01 дек 2011 14:58

Колата вчера е закупена от Германия ,от частно лице,първо ще видя какво пише във сервизната книжка кога са сменяни разни консумативи и такива работи,и ако са сменяни наскоро да ги сменям ли пак или да се доверя на немската коректност ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”