99г 1.9 тди.Днес ми раказаха 1 работа за 1 момче пак с четворка колата му спряла да варви и мн горяла.Занесал я при някой си майтор разровил я той и открил че някав маркуч бил излязам от дебитомера или някаде около него и застанал по някъф си начин отвън до него така се едно си е на мястото бил събрал черен прах и не си личало че е излязъл,почистил го чичо доктора и го сложил този път на мястото му и голфа отново започнал да си варви постарому както трябва и му се оправил и разхода.Та по този случаи се притеснявам и аз имам голям разход около 10 градско за 90 коня с чип е мн. имам големи обувки колата 17-ки но пак е много относно вървенето си варви смисал немога да разбера дали е добре ?! турбината нещо да се е развалила?По какви признаци може да се разбере че турбината неработи както трябва или е тръгнала да заминава?Защото в един сервиз ми казаха че турбината небила добре хвърляла масло и можела да гръмне секи момент пък това беше преди 5 месеца и повече и до сега да чукам на дърво нищо не е ставало колата си върси но мисля че може и още не е това което може. режа я почити всеки ден след 4,2 оборота до 4.5 понякога
?