Проблем със съединител
- rusa_furia
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със съединител
Колегите,помагайте.Снощи при опит да включа четвърта педала на съединителя ми потъна и остана там.След това е ясно-пътна помощ и на майстор,но майстора казва,че съединителя е наред и има проблем в скоростната кутия,но колата била,цитирам-"много странна" и нищо не било където трябва
Въпроса ми е какъв може да е този проблем в скоростната кутия,четох подобни теми,в които се споменаваше за палец,който се намира в скоростната кутия.Може ли да е друго в скоростната и ако е палеца има ли някой представа за каква сума става на въпрос,да знам да се подготвя 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Проблем със съединител
лелелелеееееее....щом и на 1.8 от 90-те години скоростните кутии са странни за майстора!!!А иначе за капачето с палеца ще ти вземат 50лв.Втора ръка хубава кутия е 250 лв с капачето.
А дали не е скъсано жило на съединителя????Майсторът те мотае!!!!Явно иска да ти претръска джобовете!!!Или както казват катаджиите...."И кво прайм сега????"

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
на мен ми се случи същото,беше палец 20лв,но виж и жилото и най важното СМЕНИ МАЙСТОРА
- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Залагам на жилото!!Имах същата история 
- rusa_furia
- Автомобил:
- Двигател:
Майстора го познавам,добър е(макар и леко на години
)."Странното" се оказа,че на голфа всичко му било наобратно
Стартера бил в обратна посока и какво още там,няма значение.Значи жилото си е цяло,съединителя е ОК,човека каза,че проблема е в скоростната кутия и или е аксиален лагер или палеца.Проблема сега е,че ще се ходи в друг сервиз в близкия град,който е на 15км и първо трябва да намеря сервиз и човек,който да ме дръпне дотам.Иначе ако е само палеца и се отърва с 50лв ще почерпя
Мерси много за отговорите
)."Странното" се оказа,че на голфа всичко му било наобратно Мерси много за отговорите

- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”