Здравейте колеги,
Имам проблем...мисля че е от дюзите и искам да ги изчистя с ултразвук.Проблема е че незнам къде ще свършат работата както трябва и няма да ми удерат кожата.Препоръчайте ми сервизи...търся оптимална цена/качество.
За София става въпрос
Благодаря на всички предварително!
Golf 3 чистене на дюзи
Re: Golf 3 чистене на дюзи
предполагам че в софия цените са други,аз ги чистих в пазарджик за 40 лв,което включва сваляне,качване и самото почистване на дюзите,и вече нямам пронлем
в софия е х2 80 лв ако не с елъжа ако сам си ги свалиш ти взимат 40 говор за колос корейски сервиз работил сам там и
си имат апаратура
tokaii написа:предполагам че в софия цените са други,аз ги чистих в пазарджик за 40 лв,което включва сваляне,качване и самото почистване на дюзите,и вече нямам пронлем
Ами ако са прекалили с ценообразуването ще се разходя до Пазарджик...горивото ще ми излезе около 25лв....зависи...ще видим какви са офертите.
Преди две години чистих дюзи в Студентски град и ми взеха 60лв.
Сега пак са за чистене, с тази газ просто няма как

wtf написа:Преди две години чистих дюзи в Студентски град и ми взеха 60лв.
Колега къде в студенски...дай координати...
Мястото е зад семейните блокове. Не помня името на улицата, но телефон на човека е 0888/709835
Поне допреди две години беше този номера.
Поне допреди две години беше този номера.
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
kkokok написа:Здравейте колеги,
Имам проблем...мисля че е от дюзите и искам да ги изчистя с ултразвук.Проблема е че незнам къде ще свършат работата както трябва и няма да ми удерат кожата.Препоръчайте ми сервизи...търся оптимална цена/качество.
За София става въпрос
Няма особенна файда от това чистене, стигнеш ли до проблем с дюзи единствената оправия е нови
moreg написа:kkokok написа:Здравейте колеги,
За София става въпрос
Няма особенна файда от това чистене, стигнеш ли до проблем с дюзи единствената оправия е нови
Не е така пич...зависи от дъртозата на колата и до каква степен прецакани дюзите...има много хора които са доволни от чистене и ако си бях по родния край нямаше да питам къде да отида,а за едно чистене 1000км не ми се минават:)...е ако не ти ги изчистят както трябва естественно е да си мислиш че няма полза...
Moreg при механичните почти няма ефект,но другите дюзи си се чистат стига да не е нещо фрапантно (последния път не можех да повярвам че горивна рейка беше пълна с пясък... е в тоя случай нямаше как да се почистят) отиваш караш си ги и и ти ги чисдтят кофти е свалянето...
- tonev79
- Автомобил:
- Двигател:
Колега що не пробваш с добавка за бензина за почистване на дюзи,наскоро приказвах с един познат дето продават при тях такива работи и той ми препоръча една такава добавка на Приста и ми каза-тая поне е изпитана в боя и върши работа!Аз лично не съм пробвал такива добавки щото не ми се е налагало,но ако вършат работа наистина,поне няма да сваляш дюзите 

- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Прав е колегата за добавката!Аз имам на LIQUI MOLY,сипва се 1млг/1л и върши работа според мен 
Все пак зависи и от задръстването де ,ама е някакъв вариант да се пробва преди сваляне на дюзите
Все пак зависи и от задръстването де ,ама е някакъв вариант да се пробва преди сваляне на дюзите

M-I-T-A-K-A написа:Прав е колегата за добавката!Аз имам на LIQUI MOLY,сипва се 1млг/1л и върши работа според мен
Колеги,
Срещу 60 лв за чистене , което със сигурност ще има ефект, не ми се струва рентабилно да пълня едн резервоар с бензин да купувам добавка(на която пише ако не стане раз опитайте пак
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
kkokok написа:M-I-T-A-K-A написа:Прав е колегата за добавката!Аз имам на LIQUI MOLY,сипва се 1млг/1л и върши работа според мен
Колеги,
Срещу 60 лв за чистене , което със сигурност ще има ефект, не ми се струва рентабилно да пълня едн резервоар с бензин да купувам добавка(на която пише ако не стане раз опитайте пак)...а и в момента разхода ми скочи с около 50%(от 10,11/100 ми харчи към 15/100 бензин София-градско)на газ ми харчи същите литражи.Също така винаги като карам извънградско на дълги разстояния карам поне в едната посока на бензин с добавка(последно беше август до Варна)...мисля че е за дюзи тъй като ВАГ-КОМ-а не показва грешки...
Колега на мен ми върши работа таз добавка и съветвам колегата да пробва.....иначе аз си имам резервни дюзи и неми е никъкъв проблем да си ги чистя и да си ги въртя,но след като една добавка върши работа немисля че е нужно все още да го правя!

пробвах и аз с 3 вида добавки и с 200 октана бензин но дюзите ми явно са били доста запечени и нямаше почти никакъв ефект,освен че за добавки дадох колкото за чистенето по късно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”