радиаторче голф-2
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
радиаторче голф-2
на вниманието на колегите от РУСЕ,понеже нямам време да обикалям по магазините за авто-части,интересува ме от кои магазин в Русе мога да си закупя качествено радиаторче за парното за голф-2,моля които е купувал въпросното радиаторче да пише в темата. PS турски и китаиски радиаторчета не ме интересуват
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Re: радиаторче голф-2
Persin написа:на вниманието на колегите от РУСЕ,понеже нямам време да обикалям по магазините за авто-части,интересува ме от кои магазин в Русе мога да си закупя качествено радиаторче за парното за голф-2,моля които е купувал въпросното радиаторче да пише в темата. PS турски и китаиски радиаторчета не ме интересуват
Те не те интересуват китайски или турски, но ако разбереш цената на оригиналното по VW/Audi ще започнат да те интересуват, ако искаш да ти дам тел. на Лс, където могат да ти кажат цената и да си го поръчаш това е за София.
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: радиаторче голф-2
moreg написа:Persin написа:на вниманието на колегите от РУСЕ,понеже нямам време да обикалям по магазините за авто-части,интересува ме от кои магазин в Русе мога да си закупя качествено радиаторче за парното за голф-2,моля които е купувал въпросното радиаторче да пише в темата. PS турски и китаиски радиаторчета не ме интересуват
Те не те интересуват китайски или турски, но ако разбереш цената на оригиналното по VW/Audi ще започнат да те интересуват, ако искаш да ти дам тел. на Лс, където могат да ти кажат цената и да си го поръчаш това е за София.
колега остави оригиналните от vw/audi знам,че са скъпи,сигорен сам,че има по магазините за авто части да речем на фирмата NISSENS,мисля,че са много по добри от турските и китаиски ментета.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”