Въпрос за въздушна възглавница

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въпрос за въздушна възглавница

Мнениеот 4oroi4o » Сря 01 ное 2006 17:26

Голф3 97г. 1.9ТДИ AHU Въздушната възглавница серийно ли се слага или не? Защото ще купувам един такъв без възглавници. Дали е удрян? МОЛЯ спешно ми пишете да знам да ли да го плащам утре!!!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 01 ное 2006 17:41

Чети тука :lol: :
Изображение
Ако има 2 жабки...сещай се,че едната е слагана допълнително.
Кажи ми къде си го гледал този Голф,че с един приятел гледахме един такъв в Пловдив и имаше 1 възглавница,но си личеше,че е имало намеса върху десния калник.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 01 ное 2006 17:45

Ако Голфето е GT,има 2 айрбега серийно.
Последен акъл-поне на моя има една черничка субстанция по ръба и долните болтове и на двата калника.Ако я има,сигурни не е удрян.Също обърни внимание дали главите на болтовете по калника имат следи от ключ-ако да,то поне калника е свалян.Ако е късен модел (97-ма-)и има странични мигачи трябва да са овални.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Сря 01 ное 2006 18:35

andro_v написа:Ако Голфето е GT,има 2 айрбега серийно.
Последен акъл-поне на моя има една черничка субстанция по ръба и долните болтове и на двата калника.Ако я има,сигурни не е удрян.Също обърни внимание дали главите на болтовете по калника имат следи от ключ-ако да,то поне калника е свалян.Ако е късен модел (97-ма-)и има странични мигачи трябва да са овални.

има странични мигачи(овални), по болтовете няма следи от намеса на ключ, ПО нищо не си личи да е удрян, има си нормално табло с бели километржи.Ама пусти възглавници ги няма.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 01 ное 2006 18:40

Пичовете, които ти продават колата какво казват по въпроса?

Според мен ако се купят нови болтове няма как да разбереш че има намеса....има си начини да те заблудят че няма удар....според мен се довери на колегите и потърси нещо друго.....възглавниците спасяват животи и си струва да ги има.....предполагам искат доста парички за тази колица все пак е 97....по добре не бързай....

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 01 ное 2006 18:45

Хммм,таблото щом е с бели циферблати,то това е Пинк Флойд или Бон Джови.Няма начин това да няма поне 1 възглавница.Имам съседка със такъв Голф,ама нейния е 1996-та.Има 2 възглавници.
ТДИ-ките са добри коли и рядко някой се разделя с тях.Прави си добре сметката.
а за това дали има удар или не-според колата и парите майсторите правят чудеса и може и да не разбереш дали има удар.Виж я пак дали има кора под двигателя и кора под предния капак.трябва да ги има.
Намери читав бояджия или читав майстор да я огледа!
Ха,какво се сетих извъднъж:има ли АБС?Ако има АБС има лампа отляво на волана,като дадеш контакт,светва и изгасва.Ако има лампа и си пише АБС и НЯМА лампа за възглавниците,може да си е така по принцип.Ако няма никакви лампи,хубаво се замисли.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Сря 01 ное 2006 18:54

С Никси се разбрах ме да я погледне утре сутрин. И един приятел който работи в една застрахователна компания ми каза, че може да я провери по рамата дали серийно са слагани възглавници. Сега карам 1.6 АЕК който също няма възглавници. :?

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Сря 01 ное 2006 21:03

След 95 година трябва да имат поне една за шофйора,а не всичките GT-та имат сериино по два ербега.Може и да един зависи от годината на производство.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”