Golf 4 ,1.6-колко ще струва смяната на консумативите?
-
PikeM
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 4 ,1.6-колко ще струва смяната на консумативите?
Здравейте ,от днес вече съм собственик на Golf 4 ,1.6 бензин ,2000 година и реших да се регистрирам във форума за да науча доста интересни факти относно този модел.Та въпроса ми е можете ли да ми кажете горе долу колко ще струва смяната на консумативите:ремъци ролки и т.н ,тъй като не съм запознат? Не знам дали пускам темата във правилния раздел тъй като съм новобранец във форума ви!
-
Христо Стайков
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 ,1.6-колко ще струва смяната на консумативите?
Добре дошъл колега,за да получиш някакъв отговор ще трябва да дадеш повече информация за двигателя,понеже 1.6 са няколко вида,сега колегите ще те лепнат,че не ползваш търсачката
и,че има много писано за това.Гледам ,че си от Димитровград,имате един сервиз който се намира на изхода за Хасково,шефа се казва Кирил Владов и са много добри.Ако мислиш да ползваш услуги на сервиз ти го препоръчвам.Там ще ти кажат и цените,но все пак ако си с 8 клапана и двигател АКЛ излиза долу горе така:ролка-70лв;водна помпа-70лв;ремък-40лв;масло-50-70(зависи от марката);маслен филтър-8лв;въздушен филтър-12-14;ТРУД според зависи и смяташ.Това са средни цени понеже има разлика според фирма производител,магазин и др.Ако си с два вала излиза малко повече пари.
и,че има много писано за това.Гледам ,че си от Димитровград,имате един сервиз който се намира на изхода за Хасково,шефа се казва Кирил Владов и са много добри.Ако мислиш да ползваш услуги на сервиз ти го препоръчвам.Там ще ти кажат и цените,но все пак ако си с 8 клапана и двигател АКЛ излиза долу горе така:ролка-70лв;водна помпа-70лв;ремък-40лв;масло-50-70(зависи от марката);маслен филтър-8лв;въздушен филтър-12-14;ТРУД според зависи и смяташ.Това са средни цени понеже има разлика според фирма производител,магазин и др.Ако си с два вала излиза малко повече пари.- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
PikeM написа:Здравейте ,от днес вече съм собственик на Golf 4 ,1.6 бензин ,2000 година и реших да се регистрирам във форума за да науча доста интересни факти относно този модел.Та въпроса ми е можете ли да ми кажете горе долу колко ще струва смяната на консумативите:ремъци ролки и т.н ,тъй като не съм запознат? Не знам дали пускам темата във правилния раздел тъй като съм новобранец във форума ви!
Честито колега за Голфа,дълги безаварийни километри!
viewtopic.php?p=210076
500 лв.е ориентировъчно обслужването,но според зависи, какъв ти е модела.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Христо Стайков написа:но все пак ако си с 8 клапана и двигател АКЛ излиза долу горе така:ролка-70лв;водна помпа-70лв;ремък-40лв;масло-50-70(зависи от марката);маслен филтър-8лв;въздушен филтър-12-14;ТРУД според зависи и смяташ.Това са средни цени понеже има разлика според фирма производител,магазин и др.Ако си с два вала излиза малко повече пари.
Посочените цени на ролка, водна помпа , ремък въобще не са ниски ,
-
PikeM
- Автомобил:
- Двигател:
Колата вчера е закупена от Германия ,от частно лице,първо ще видя какво пише във сервизната книжка кога са сменяни разни консумативи и такива работи,и ако са сменяни наскоро да ги сменям ли пак или да се доверя на немската коректност ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”