таван на голф 3 - разпада се около плафона, как да го укрепя
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI EDITION
- Двигател: AGG 1996
таван на голф 3 - разпада се около плафона, как да го укрепя
здр колеги мисля от известно време да си претапицирам тавана гледам има много инфо за това как става,ама аз имам малък проблем тавана е със шибидах обаче около плафона самия таван е започнал да се разпада,утре ще има и снимки, та въпроса ми е дали някои е имал такъв проблем и с какво мога да го укрепя пустия таван 4е ве4е ми писна от него.мерси предварително
Re: таван на голф 3 - разпада се около плафона, как да го укрепя
ако тапицерията се е прояла около плафона и се рони/къса няма спасение с тази тапицерия.нова ще трябва да се сложи.интересното е ,че при VW няма чак такива фрапиращи моменти с тавани и тапицерии,докато при пежо 406 всяко второ около дръжката за отваряне на вратата става ронене и няма възможност за противодействие .. 

Имам съшия проблем искам да си претапицирам тавана, но около там където е пластмасата която крие механизма на шибидаха се рони и сега немога да сложа тази пластмаса и да скрия механизма някакви идеи? По късно ще кача снимки 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Този вид кори за таван на Голф 3 от стария модел до май 95-та се ронят и са трудни за претапициране.
Аз лично бих потърсил кора от по-нов Голф, понеже е в пъти по-издръжлива, само се разлепя не се рони.
Аз лично бих потърсил кора от по-нов Голф, понеже е в пъти по-издръжлива, само се разлепя не се рони.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
На по-новите и сенниците са по-малки(поне на моя са такива) значи трябва и два сенника да се вземат.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Bai Sando написа:На по-новите и сенниците са по-малки(поне на моя са такива) значи трябва и два сенника да се вземат.
Абсолютно, въпреки, че по-старите са по-яки, щото не оставят пролука между огледалото и тавана.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”