Изтичане на спирачна течност и антифриз Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ventzybg
Автомобил:
Двигател:

Изтичане на спирачна течност и антифриз Голф 3

Мнениеот ventzybg » Нед 04 дек 2011 19:17

здравейте,искам да попитам някой наясно ли е с кантарчето на задните спирачки.от ляво на задната лява гума, има някакъв механизъм през който ми изтича спирачна течност на голф 3.на месец доливам и пак святка лампичката на таблото.нещо го стягаха ,не знам какво още му правиха и пак тече.казаха да оправя с тръбички....ама.и друг въпрос при двигателя има един тройник през него дето минава антифриза. било дефект за голфовете от там пък тече антифриз .търсих да купя но не намирам в магазините.някаква информация.става въпрос за голф 1995-1.6.бензин 75 коня.благодаря предварително

tedi_m3
Автомобил: VW POLO
Двигател: N6 1.3 M.I. 55k.c.

Re: Изтичане на спирачна течност и антифриз Голф 3

Мнениеот tedi_m3 » Пет 06 яну 2012 23:44

Здр. колега!
За спирачките нз,но за антифриза,ако е това дето си мисля може да ти погогна с информация.
Ако става въпрос за металната тръбичка която гние на всеки немски автомобил.Аз съм имал същият проблем.Тръбичка не открих никъде.Одрязах е и я наставих с гумен мъркуч.Стана идеално.Може да потърсиш по моргите или някой който продава на части Ауди,голф,джета,сеат,пасат дори и дизелите от тези модел ги имат.
Дано съм бил полезен .

tedi_m3
Автомобил: VW POLO
Двигател: N6 1.3 M.I. 55k.c.

Re: Изтичане на спирачна течност и антифриз Голф 3

Мнениеот tedi_m3 » Пет 06 яну 2012 23:44

Здр. колега!
За спирачките нз,но за антифриза,ако е това дето си мисля може да ти погогна с информация.
Ако става въпрос за металната тръбичка която гние на всеки немски автомобил.Аз съм имал същият проблем.Тръбичка не открих никъде.Одрязах е и я наставих с гумен мъркуч.Стана идеално.Може да потърсиш по моргите или някой който продава на части Ауди,голф,джета,сеат,пасат дори и дизелите от тези модел ги имат.
Дано съм бил полезен .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”