Вчера както си пътувах колата започна да губи обороти и да гасне, присветкаше лампата на акумулатора, фаривете й присветкаха в тон. След около едноминутно форсиране на място всичко се оправи.
Имате ли представа от какво може да се получи това.
Това се случва с голфчето, 1.6 карбуратор.
Проблемче, не знам дали е сериозно не се чудя от къде идва
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Имам ли право на 2 опита за познаване?
1 опит: Вода (конденз) в резервоара. Лечение: Около 10-20 нл спирт, желателно медицински на всеки литър бензин.
2 опит: Хлабави клеми на акумулатора. Лечение: Притягане да скъсване и без оборот назад!
Електрическата връзка трябва да е като комунистическото семейство! Стегната и единна!
1 опит: Вода (конденз) в резервоара. Лечение: Около 10-20 нл спирт, желателно медицински на всеки литър бензин.
2 опит: Хлабави клеми на акумулатора. Лечение: Притягане да скъсване и без оборот назад!
Електрическата връзка трябва да е като комунистическото семейство! Стегната и единна!
-
- Автомобил:
- Двигател:
[list=]radotom написа:Имам ли право на 2 опита за познаване?
странното е че се получи изведнъж, вече карах от около 10-15 минути. верно може да е от бензина[/list]
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”