Замръзнала ръчна
- Schwepsi
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: ARL 2003
Замръзнала ръчна
онзи ден в студовете на тругване едното колело ми задържаше , отзад съм с дискови и патерицата не се връщаше да трябваше да слизам ида я бутам от под колата. идеята ми е каква профилактика да се направи че да не се случва тва , че ми е навик да дърпам ръчната след спиране.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Schwepsi
не е така . ако прегледа и подържа щото све пак е на 9 год , не би трябвало да е проблем . Така мисля аз , пък и гледам да не робувам на неписани бабини девитини.
МОЖЕ и да греша , но нека някои които знае какво точно се случва да се обоснове , а не просто да се казва зимата-ръчна не и т.н
логиката ми произлиза от факта че ръчната и крачната не се раличават много- и двете чрезм различно по вид усулие притискат накладките към диска , а крачната я ползваме много нали така
МОЖЕ и да греша , но нека някои които знае какво точно се случва да се обоснове , а не просто да се казва зимата-ръчна не и т.н
логиката ми произлиза от факта че ръчната и крачната не се раличават много- и двете чрезм различно по вид усулие притискат накладките към диска , а крачната я ползваме много нали така

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж сега Швепси,
Ако ти се струват бабини деветини си продължавай да си я вдигаш и ще продължаваш да си влачиш едното колело.
Хората са ти казали - зимата не я ползвай.Лека в твоя случай е да се размръзне през деня ... И не се заяждам, ако имаш гараж на топличко няма да ти отказва да се сваля ама на студа ... няма да те оправи профилактика
Ако ти се струват бабини деветини си продължавай да си я вдигаш и ще продължаваш да си влачиш едното колело.
Хората са ти казали - зимата не я ползвай.Лека в твоя случай е да се размръзне през деня ... И не се заяждам, ако имаш гараж на топличко няма да ти отказва да се сваля ама на студа ... няма да те оправи профилактика

- Schwepsi
Miloslav Ivanov написа:Виж сега Швепси,
Баце не става дума за заяждане тука все се ФВ маняци и си говорим по проблема защо така , има ли начин да се избегне и всеки излага доводи . идеята е да си помагаме , не винаги всеки е прав или разбира вси4ко.
по принцип за ръчната и зимата го знам , но все ми се щесе да не се примирявам , все има какво да се направи , не че това ми е наи важно в колата и без него не може , ама защо пък да не го ползвам
- panasonicsds
- Автомобил:
- Двигател:
крачната работи с масло а рачната е със жило именно то заразва зимата ако е мокро и когато я дръпнеш вечер примерно,на сутринта ако температурата е била под нулата няама тръгванеSchwepsi написа:не е така . ако прегледа и подържа щото све пак е на 9 год , не би трябвало да е проблем . Така мисля аз , пък и гледам да не робувам на неписани бабини девитини.
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
немога да разбера само какво сравнявате ръчната и крачната спирачка все пак можете ли да седите толкова време натиснали крачната спирачка че да замръзне сигурен съм че вие ще замръзнете преди нея апък ръчната замръзва защото има вляга в бронята на жилото и като замръзне .... става весело апък дори и да замръзне в спъснато положение на лоста на ръчната ... не е проблем защото като дигнете имате сила и се чупи леда апък иначе... слезте дърпайте накладките ако можете
и ако не ви е толкова студено
)

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”