Интересно ми е да разбера, колко е максималната скорост която е вдигал притежател на Golf3 1.8mi 90кс.
Колко вдига Golf 3 1.8mi
- evgbg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко вдига Golf 3 1.8mi
Здравейте,
Интересно ми е да разбера, колко е максималната скорост която е вдигал притежател на Golf3 1.8mi 90кс.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Значи и аз да си кажа.. с на приятел голфа .. АДЗ мисля че беше двигателя лично съм правил 185 на 4-та от там на 5-та вече отива към 210 .. аку щете вярваите но голфредото му много върви наистина.. малко бавно стига до там но ги прави и то не на магистрали а на пътя Слънчев бряг - Бургас (в 2 часа вечерта)
- batsasho1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
със Венто 1.8 mi
APS мотор- не че знам какви други има ама с това 210 по километраж с малко вятър в гърба и леко нанадолнище
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusiq_24 написа:Астига бе сток ABS ако вдигне 210км/ч по равен път аз ще си продам ABF веднагаКолеги по този начин карате хора които имат такава кола да си въобразяват че колата им се е издухала вече,недейте така
Реално според мен максималната скорост на тази кола е не повече от 195км/ч ако двигателя е 6+
Давай да правим бартер с доплащане от твоя страна моя вдига 215км/ч
Бъзикам се естествено
Имам пръв приятел дето направи с 1.4 АБД 60коня 200км по километраж, които не вярва има даже и филмче, вярно, че това е при благоприятни условия, лек наклон и вятър
rusiq_24 написа:Астига бе сток ABS ако вдигне 210км/ч по равен път аз ще си продам ABF веднагаКолеги по този начин карате хора които имат такава кола да си въобразяват че колата им се е издухала вече,недейте така
Реално според мен максималната скорост на тази кола е не повече от 195км/ч ако двигателя е 6+
Не един път е дискутирана тази тема във форума. 1.8 АБС ако е в добро техническо състояние, не е проблем да направи 200, дори 210. Който не вярва да заповяда, с удоволствие ще го повозя с Вентото.
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Честито колега за колата
наистина този двигател е доста добър, направил си хубав избор. И аз търсих 1,8 ама уви
Според мен би трябвало макц скорост по равен път да е около каталожната 180, 190.
При мен по каталог я дават май 167 и до тази скорост(около 170) на равно набира без никви проблеми и след това молитви
но по нанадолну до 195 няма проблеми, просто си харесва наклона.
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1376007
наистина този двигател е доста добър, направил си хубав избор. И аз търсих 1,8 ама уви Според мен би трябвало макц скорост по равен път да е около каталожната 180, 190.
При мен по каталог я дават май 167 и до тази скорост(около 170) на равно набира без никви проблеми и след това молитви
но по нанадолну до 195 няма проблеми, просто си харесва наклона.
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1376007
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”