Спешна помощ за Голф2 1300

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Спешна помощ за Голф2 1300

Мнениеот Commander_Keen » Нед 10 дек 2006 14:22

Здравейте,колата ми е голф 2 1300 1985год. карбуратор(Solex 34 PICT -6) без никаква електроника...Значи пробляма ми е,че сутрин е абсурт да запали без бутане,даже и с бутане някога не палиа,a с дърпане.Като запали работи нормално до момента в коийто не достигне нормална работна температура,след тва на топъл двигател пали.Като загрее и като натисна педала на гаста малко започва да придърпва,а като го натисна повече си върви.Като го карам на по високи обороти и пусна педала като стигне ниски гасне,като вклиуча на скорост пали и не гасне.....кат спра на светофар понякога пак гасне....много лошо.Значи казаха ми,че единя проблем е центровката на карбуратора,а другия,е че делкото се е разбило и трябва да се смени с ново.....за предпочитане електронно,за да не се настройва...
Интересува ме къде ще ми препоръчате да направя тези работи,защото ми писна сутрин за да стигна до университета да търся някои да ме дърпа.....
Ще съм ви много благодарен ако помогнете... :cry:

Потребителски аватар
Nachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nachev » Нед 10 дек 2006 14:27

vit_autosofia написа:Ако карбураторът ви създава някакви проблеми моля звънете и не ме жалете.Ще помагам на всеки.Просто няма карбуратор който да не съм го вкарал в правилния път и нормална работа.Хора които са ми гласували доверие след мойта намеса са оставали много доволни от работата ми.За това си позволих да пусна подобна тема.А и карбураторите са ми слабост.
За връзка с мен моб.телефон-0897/845 569 Люси
mod edit: vasstop
Изображение
Изображение

Пробвай при него. После пиши как е ,че мисля и аз да го посетя :lol:

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 10 дек 2006 14:41

Виж тук и бягай при него :):
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=20824

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Нед 10 дек 2006 15:10

Мерси много за съветите,ще му се обадя и ще се надявам да го оправи,щот от как баща ми ми я даде тая кола само проблеми с тоя карбуратор... :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”