Проблем със смукач на Golf 2
- bohema72
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със смукач на Golf 2
Привет колеги
Проблема е следният:на моменти колата се дави,на моменти се форсира до 3000-3500 оборота.Майстори ми казаха,че е от смукача/дори го пренавиха/.Проблема според тях е в ел.позиционер,който влиза в карбуратора/Пиербург/.Някакви мнения по въпроса 
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
Този карб. няма опции за настройка. и смукача и позиционера на празния ход са електронни и се управляват от комп-а. Би могъл да ги замериш и да откриеш в кое от трите е проблема, но ще е трудно да го решиш. не искам да коментирам решението при мен, за да не каже някой, че те подвеждам.
/всъщност май повечето ми смислени мнения са по теми за този карбуратор. що ядове брах! ! !/
/всъщност май повечето ми смислени мнения са по теми за този карбуратор. що ядове брах! ! !/
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- toci_83
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на моя карборатор пише 2Е без нищо друго pierburg и праже6е 6атия проблем при студено палене и проблема се оказа че е от една 4ерна джаджа която се намира под ваздушния филтар. сжали филтара и виж клапата като запалиш и не отвори значи е от него. и още 1 савет провери си всичките вакумни маркучлета че с тия вакуми е направо страшно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”