Golf mk2 2/3 врати - поставяне на ел стъкла
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Golf mk2 2/3 врати - поставяне на ел стъкла
Здравейте колеги ,имам следната питанка,колата е голф 2 с 2/3 врати 1989 година мога ли да му сложа ел стъкла от кола с 4 врати ,има ли разлика в механизмите между кола с 2 врати и 4 врати ,при двувратите предните врати са по големи, но дали има разлика в големината на самите механизми вътре,ако някой е поставял ел стъкла на двуврат голф 2 нека сподели ,мерси предварително 

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Golf mk2 2/3 врати - поставяне на ел стъкла
Здравей колега, има значение какви са механизмите, ако са оригиналните с жила, от 4-ри врати не стават на 2-ве врати. Ако са с метална проволка като пружина, както са повечето допълнителни произведени за Г2 ел.механизми те стават и на 2-ве и на 4-ри врати.
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега ,не съм много наясно с различните видове механизми ,моята идея е да намеря голф 2 с ел стъкла но повечето са с 4-врати затова попитах,по принцип това което имам като вариант е да взема механизмите със всичко останало от голф 2 с 4 врати които е оригинално произведен с ел стъкла ,но не знам какви са му механизмите затова питам ако намеря оригинални от 4 врати дали пасват ,по това което прочетох от твоето мнение е ,че няма да станат ,правилно ли съм разбрал 

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Да правилно си ме разбрал, ако слагаш от Г2 с 2/3 врати на Г2 с 4/5 врати става но обратното не, това за оригиналните системи, изглеждат така:
,
а ако са допълнигтелно монтирани с механизми правени да се заместят ръчните изглеждащи по-подобен начин става:

а ако са допълнигтелно монтирани с механизми правени да се заместят ръчните изглеждащи по-подобен начин става:

- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
мерси много за информацията колега ,видях го нагледно и ми стана ясно за какво става дума

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”