Наводнено парно голф 3 - решено
-
staklinika
- Автомобил: vw golf 3 GTI
- Двигател: 2000
Наводнено парно голф 3 - решено
Колеги Весела колена наводни се парното от големите дъждове ако може някои да ми помогне да ми каже къде да отида от Варна съм благодаря предварително.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Наводнено парно голф 3
С тази информация която си дал само врачка може да ти помогне.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Отиди при кората под чистачките и си отпуши отворите за изтичане на водата
Като се заблати там,започва да прелива навътре през парното и съсипва всичко.Преди да пускаш парното,ако си с обикновено парно (не климатик или климатроник),свали вентилатора и го подсуши и смажи втулките,за да не ръждясва.
Ако си с климатик или климатроник,след като си отпушиш отворите, си смени ф-ра на купето с нов,защото стария е подгизнал и си готов.
При просто парно част от водата влиза при вентилатора,защото той е най-ниската точка по пътя и отгоре през дупката.При климатик/троник,вентилатора седи вертикално и не му е никакъв проблем

Ако си с климатик или климатроник,след като си отпушиш отворите, си смени ф-ра на купето с нов,защото стария е подгизнал и си готов.
При просто парно част от водата влиза при вентилатора,защото той е най-ниската точка по пътя и отгоре през дупката.При климатик/троник,вентилатора седи вертикално и не му е никакъв проблем

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Ako се е пробило радиаторчето, тази процедура 6те е излишна маи.
- zfa159
- Контакти:
Е,човека казва,че от дъжда 
Ако се е пробило парното,няма да има Хантифриз в системата и като запали,ще стане страшно вътре в купето

Ако се е пробило парното,няма да има Хантифриз в системата и като запали,ще стане страшно вътре в купето

-
staklinika
Благодаря на всички ,които се отзоваха.Всичко е наред.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ. 

- zfa159
- Контакти:
Добре де,ама какво и беше,така се губи обратната връзка и ефекта от цялата работа 

-
staklinika
ЗДР Колеги бяха запушени олуците от там се вдигаше нивото на водата и влизаше от филтъра на купето и всичко стана в вода .Отпуших олуците ни водата си остана в казанчето на парното .И като пусна парното се чуваше водата и излизаше от духалките от всякъде и вчера тръгнах към маистора и то се оправило изтекла се водата сама от казанчето и така днеска ще ходя за филтър . Благодаря на всички и весело посрещане на веселия празник.
-
batgonzo
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 ; 1,8 моноинжекция; бензин-газ.
При мен също се запушиха олуците и последва изпотени стъкла. Отпуших ги и парното работеше по слабо и не топлеше както преди. След 3 дена парното работеше само на 4 степен. 1,2,3 умряха. Колеги бихте ли ми дали идеи какво да правя. Мерси предварително.
При мен също се запушиха олуците и последва изпотени стъкла. Отпуших ги и парното работеше по слабо и не топлеше както преди. След 3 дена парното работеше само на 4 степен. 1,2,3 умряха. Колеги бихте ли ми дали идеи какво да правя. Мерси предварително.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”