имам проблем с паленето Голф 3
-
okidoki
- Автомобил: bmw
- Двигател: АГУ
- Контакти:
имам проблем с паленето Голф 3
здр тудно ми пали колата (Голф 3 1.6 1997) през по топлото време (+15 градуса) нямам проблем, но наднат ли температурите под 15 градуса започват проблемите с паленето. Понякога пали без проблем а друг пъм не иска да вурти ,колкото по студено става толкова по трудно пали. ако може малко помощ ?
-
rusan_dikov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: имам проблем с паленето Голф 3
колега провери температурния датчик/с 4 те крачета/
Долей акумулатора с дестилирана вода когато тръгнеш на дълъг път и смажи клемите с грес отвътре и отвънка.
-
okidoki
- Автомобил: bmw
- Двигател: АГУ
- Контакти:
значи на мен дадчика за температурата ми рботеше и пак така правеше, но след извесно време спря да ми показва температурана на таблото ама си вклучва перката (макар и често). а за загоба на мощност ми се струва че нямам,но на скоро се дръпнах с един меган 1.6 90 коня и ме спука направо а аз сум 1.6 101 коня ама това си мисля че е от гумите ....... та за паленето първо си мислех че е от стартера после от акомолуатора (не сум го мерил при колко волта пали) а сега се насочвам към този датчик !
-
djani_84
- Автомобил:
- Двигател:
okidoki написа:значи на мен дадчика за температурата ми рботеше и пак така правеше, но след извесно време спря да ми показва температурана на таблото ама си вклучва перката (макар и често). а за загоба на мощност ми се струва че нямам,но на скоро се дръпнах с един меган 1.6 90 коня и ме спука направо а аз сум 1.6 101 коня ама това си мисля че е от гумите ....... та за паленето първо си мислех че е от стартера после от акомолуатора (не сум го мерил при колко волта пали) а сега се насочвам към този датчик !
колега и аз сам сас аек 101 коня и стария собственик е дядо на 70 години при него не палела и я закарал при маистор но явно некадърни и и слойили бензинов помпа от 1.6 75 коня и сега аз страдам като теб сутрин качвам се 4-5 вартя по около 1 секунда вартя само цак-цак и си пали и после след 5 мин докато изчидтя стаклата от леда и обръщтам на газ с обикновенна сам
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
okidoki, аз имам същата кола. Според мен е най-добре да я закараш на диагностика. Прежали там едни 20лв и готово. А за рендето където те е минало...не е от гумите ти
. От колата е! Резачки са тези рендета и това е!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”