КОлеги , аз да попитам че си ебало майката , откакто стана студено последните дни , стана проблемация с голфа , докато карах кам вилата , лампата за маслото светна.. веднага долях някакво м16 д от петрола и продължих ... но лампата пак светна , долях второ масло м16 д , погледнах клечката напълни се докрая и продължих но лампата светеше на празен ход ..
оставих колата , на сутринта паля колата си работи , не чука не трака нищо , не свети лампа за масло ... като позагре обаче и на празех ход лампата светва ... оборотите обаче са доста ниски , съвсем леко пипнах болта за сместа оборотите заспаха и лампата не светваше повече .. но има едно чукане в двигателя което е сериозно , не е на повдигачите и е чак когато колата загрее , едно като на дизелова кола не е постоянно а само над 2000 об . чудя се дали това масло дет сум сипал е някаква пумия че като загрее малко и става на вода , зашото сутрин на студено колата не чука като е густо маслото .. та идеята ми е кво може да съм прецакал и са си мисля дали да не купя 15в/40 или 15 /50 по густо масло , кое е по оферта за голф , да си направя ли компресия прди това за да се видят цилиндрите кво ше излезе , много се дразня , като загрее и чука .. и тожа дет беше светнала лампата ...

ПРОБЛЕМАЦИЯ С МАСЛО ,ЧУКА Двигателя като загрее .Голф1 1.8
- embichkata
- Автомобил:
- Двигател:
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: ПРОБЛЕМАЦИЯ С МАСЛО ,ЧУКА Двигателя като загрее .Голф1 1.8
Колега не караш лада
Ще чука не ами, се радвай че не е и изтекло от някъде..
Сложи си свястно масло 

- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
С това голфче, тая годинка- слагай 15/40 , филтърче, а преди това източи бозата дет е станала и промий малко. Кат налееш новото ослушай се и ако е наред си го карай, ако има кофти тракане- поразглоби малко двигателчето да видиш какво си му причинил. Те маслата имат марки, числа и много други неща за гледане (мислех че само баща ми сипва кога каквото намери на опела). Бусчето ми с 1.8 от (някъв пасат) така потропваше и присветваше с някакво 10/40 и един ден не спря да свети лампата. Аре едни лагери на вала и едно 15/40 Аралче с филтър и сега си мърка (дано да е по дълго че не шлайфах вала и стягах лагерите "по усет")
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
а правила за постване нещо, ала-бала. а култура на писане нещо?
малко си простак, не мислиш ли?
малко си простак, не мислиш ли?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”