Колеги дайте акъл как се сменява лампичката за осветлението на парното на голф 2?
С един приятел се мъчихме над парното. Изкарахме цялата пластмаса от таблото, но по-нататък не можем да разберем как да я разглобим. От страната на врътката за вентилатора е започнала да се троши сивата част от зад, но не иска да се отдели от предната.
От половин час се ровя по търсачката, но нишо не открих. Има само теми за голф 3.
Ако някой може да ме насочи към тема, която да ми помогне или сподели как се процедира с това парно ще съм много благодарен.
Осветление на парното за голф 2
-
mirko.valchev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Осветление на парното за голф 2
и аз имам същия проблем. при мен лампата направо се откъсна , както и ключа на степените , обаче и аз не открих как се сменя.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колеги дали сте разгледали таз темичка,верно дълга е но има и за голф 2 инфо
viewtopic.php?f=11&t=1891&hilit=%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE
Ето и немския сайт
http://www.blauetachos.de/doc/vw/golf_2 ... chtung.htm
viewtopic.php?f=11&t=1891&hilit=%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE
Ето и немския сайт
http://www.blauetachos.de/doc/vw/golf_2 ... chtung.htm
- Achew
- Автомобил:
- Двигател:
След като си махнал панелчето на радиатора, задната страна (сивата) се маха от предната (черната) и в издължената част стои лампичката
Аз моята я смедних с един светодиод и стана супер. Моето беше чупено и лепено, та и аз го залепих след като то оправих
давай смело, лепило има за всички!

давай смело, лепило има за всички!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”