Привет на всички.Имам Голф 4 1.6 74kw от 98г.от както сам го купил постоянно имам проблем със загубата на антифриз.След като смених всички възможни пластмаси където може да тече,дойде ред и на гарнитурата,но и това не помогна.вече сменям трета гарнитура а антифриза продалжава да излиза през ауспуха.когато навън температурата е по ниска отзад сам като кораба Радецки.Ако някои е имал подобен проблем нека даде някъкЪв съвет че вече
Ако е глава или блок,сутрин при старт ще клини.Сигорен ли си че е антифриз това от ауспуха.При такъв теч както казваш при работещ двигател ща надува системата и двигатевя ще загрява.Провери си стелките в краката да не е там антифриза.
при всяка смяна на гарнитурата съм я шлайфал,снимал,последния път смених гумичките на клапаните,абе каквото можах смених.стелките са ми сухи няма течове и петна на земята маслото ми е чисто,но отгоре капачката за маслото като я отвора е пална с конденз.А и софия /петрич /софия са близо 400 км 3л вода,и като спра на светофара колите след мен тръгват със закъснение 4е не се вижда нищто.направо не знам какво да права не ми се продава че отижам много на зад,а и за 4 години не сам пипал ништо друго по нея