Весели Празници Колеги!Да ви кажа какво ми се случи странно днес.Имах си работа с колата, като я запалих на бензин после си минах на газ веднага как си му е реда.Тръгвам аз и вече си е загряла както трябва ии на светофара спирам леле сигурно на 2000 об.работеше нямам оборотомер но мноого високи бяха.След което видях ,че не е нормално и спрях да видя какво не е наред.Гледах някое вакум маркуче да не е откачено но не видях нищо нередно.След което тръгвам да запаля да видя дали пак са така оборотите "дръжжкии" .Като тръгна да паля се чува само едно цък и тва е???Колата е голф 2 1.6 Карбуратор.От какво може да е проблема??
За оборотите е възможно от студа да ти е запекло някое лостче по карбуратора.Другия варянт е да си останал без вода и автоматичния смукач да седи студен и да държи високи обороти.Виж дали имаш антифриз.
zvera92 написа:Според мен няма нищо общо,смисъл всичко по тоя двигател си бачка по отделно СПОРЕД МЕНЕ.Да те питам къде се намира това реле на газта?
Е колега, то всичко е наред докато не му дойде времето и се развали За релето не мога да ти кажа точно, газаджия ще знае, но може и да е да речем нещо по превключвателя газ/бензин итн Пробвай на бензин утре как ще е
пробвай от стартера да е запалиш подай 12в на бялата клемичка или до нея има деруга кле,а с болт на нея също има 12в това с цъканетое мн относително може да цъка някое реле по бушониерата кото изключва когато ключа е в положение палене