има ли някой VAG-COM програмата преведена на български
-
- Автомобил:
- Двигател:
има ли някой VAG-COM програмата преведена на български
здравейте колеги вземах си преди няколко дена кабел за диагностика,инсталирах си програмата версията е 409.1,и слязох до колата ама е всичко на английски а съм виждал и на български по сервизите.има ли някой драйвъри за български език
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: има ли някой VAG-COM програмата преведена на български
хм,за речници на технически английски да си чувал?Щото ако "хванеш" някой транслатор по нета...ако и той го знае "буквално"-голема каша ша сърбаш.Иначе в Юнитрейд си имат драйвери...и на китайски,ма нашето е..."пиратско".Чувал съм за руска версия,ама май работата не опира до драйвер.
гледал си тези на КТС ,но той не работи с тези кабелчета! хардуерът му е друг!има на руски (най близък до нашия език ,) но и там е трудно!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото съм чел из нета, пиратски версии има само на английски и на руски.
Ако пък случайно имаш оригинален кабел, в което дълбоко се съмнявам, се обърни към Ross-Tech.

Ако пък случайно имаш оригинален кабел, в което дълбоко се съмнявам, се обърни към Ross-Tech.
-
- Автомобил:
- Двигател:
диска с драйверите който ми дадоха има и за фиат,за фиата е преведена пак за мойта е на английски да еба
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
9. Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони. Всеки потребител носи лична отговорност за написаното от него.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”