колеги писна ми от тази мека връзка много скъпа,и на всеки 2-3 месеца издиша от там.. защото е ниска и я закачам или много ръчкане..
Имате ли идея как стоят нещата с твърда връзка на неговото място?
Ауспуси Golf 3 -мека връзка
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Re: Ауспуси Golf 3 -мека връзка
Виж си тампона отпред да двигателя да не е заминал, и от там да се прецаква меката връзка - пиша от личен опит
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да и аз първо за него се сетих,но как да разбера че е заминал? като форсирам се движи около 1-2 см нагоре ,водих я на майстор да го види вика карай си добре е ...
Вибрация.Ако е добре направено е поносима.
icemenn написа:колеги писна ми от тази мека връзка много скъпа,и на всеки 2-3 месеца издиша от там.. защото е ниска и я закачам или много ръчкане..
Моята беше износена просто от годините и неприятно съскаше. Все не ми оставаше време да я сменя и така карах близо година. Когато най после отидох при майстор, каза че както си е била преди година, пак си е така, но ме дразнеше съскането и държах много да я сменя. Човека ми каза че има доста по ефтин вариант и по неговите думи ще си е здрава докато върви колата. Смених я и засега нямам никакви проблеми. Меката връзка не е от кола а от мотокар. Колега, купуваш една мека връзка от мотокар - струва между 12 и 20 лева. Намираш добър майстор да ти я монтира и си свиркай. На мен ми излезе 45 лв. с монтажа

-
- Автомобил:
- Двигател:
Като гледам на ABS-мотора,ако я закачаш в неравности..,то картера къде ти е ?Може би е монтирана "под напрежение".Или след нея грънците играят пачанга.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези хора не са добре.. 60лв ми искат да ми сменят меката връзка...накрая ще взема от комшията телоподаващото и сам ще си го направя...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”