предлагат ми някакъв от тайван или нещо такова за 80 лева чисто нов.
казаха ми че разликата е че е с по тънки алуминииеви ребра(т.е. ако се натиснат по бързо се изкривява) , та въпроса ми е някои има ли такъв радиатор, да ли ползва такъв.
а моя си тече и ползвам присадка за да не тече, а за оригинален е някъде към 140-160 лева, а от морго поне 100 лв.

смяна на радиатор
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на радиатор
DVD написа:предлагат ми някакъв от тайван или нещо такова за 80 лева чисто нов.
казаха ми че разликата е че е с по тънки алуминииеви ребра(т.е. ако се натиснат по бързо се изкривява) , та въпроса ми е някои има ли такъв радиатор, да ли ползва такъв.
а моя си тече и ползвам присадка за да не тече, а за оригинален е някъде към 140-160 лева, а от морго поне 100 лв.
Oт морга в никакъв случай, почти всичките текат, много рядко ми се е случвало да се окаже здрав.А тия 140-160лв за "оригинален" някой друг път

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
DVD написа:не ми казаха за марка, но за нов радиатор 80 лв ми се струва доста добре
стария пук тече точно между пласмасата и алуминия, така че ми казаха че става трудно да не кажа невъзможно
БЛАГОДАРЯ
Потърси с търсачката теми за лепене на радиатор, има много изписано, аз гарантирам, че се "лепят" с 70-80% успеваемост(стига да тече от заводската сглобка пластмаса-алуминий)
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:ами аз преди да се блъсна бях с някакъв такъв от 90 лева и вършеше чудна работановото си е ново, ако ще да е тайванско, просто само заради факта, че не е задръстен с мизерии, ще подобри охлаждането драстично

handycam написа:по добре си купи нов отколкото да лепиш стария.навремето лепих един радиатор и след месец пак протече, а ми взеха колкото 1/3 от цената на нов.
Все пак говорим за "лепене" с добавка

juve написа:Гледай само да е наистина тайвански.... да не се окаже някакъв турски, че ще видиш кон боб яде ли
Те там не правят такива неща, защото трудно се пренасят в насипно състояние

радиатор
Аз си взех Delphi и съм доволен,мисля че ги продават в Косер.Докато търсих радиатор гледах и едни датски не си спомням марката ,но имаха много лоша изработка,пласмасата им беше много зле и бяха по скъпи, а Delphi за мен е много- добър и мисля че не е много скъп.Телефона на Косер е 927 40 10.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”