утре ще карам колата да сменям амортисьори евнтуално и предполагам,че там ще имат какво да кажат като поразгледат предницата,но все пак ми се ще да питам и вас просто за всеки случай.
виенето си личи от заглавието от къде е,циклично,наподобяващо адски много на крива джанта.
не от джантата,днес сменях гуми и сложих зимни и всички джанти минаха баланс-нищо нередно по тях.
не вие и като лагер,поне не като задните,които са си цяла симфония направо(пък къв луфт имат,малиии).
някакви идеи каква може да е причината?
не влече на никъде или поне не толкова осезаемо.няма и осезаеми вибрации по волана,макар че то по тия нашите пътишта е бая трудничко да разбереш дали предницата вибрира/влаче или просто настилката е с денивилация,на която и черноморски плаж нападнат от туристи може да завиди....
и още един въпрос.
изцеждам на втора до 4500 оборота примерно.рязко вкарвам трета и в момента,в който отпусна рязко съеденителя (като същевремено с това подам гас)оборотите падат от 4500 на 3000 (пак уточнявам-рязко връщане на обороти,все едно се състезавате) и се чува едно 'тръъъър' ; високочестотно,все едно нещо извибрирва по ламарина.ако отпусна бавно съеденителя шума не се появява.
имам подозрения от какво е,но ми се ще пак да чуя вие какво ще кажете.калпаво описание,знам,но за съжаление няма как по друг начин да го опиша с букви.
поздрави
пс-колата е г3

виене от предно дясно колело
Има ли някви вибраций усещаш ли тресене ? имах подобен проблем -външното каре се оказа че не е от тази кола (може би от ауди или сеат ) и полуоската "влизаше" в скоростите при висока скорост (над 100) и в по силов завои. Огледаи за течове около вътрешното каре и сравни външните(личи и по размера на маншона)
и аз бях вдигнал ръце, смених си здравия лагер и бях разглобил цялата предница докато разбера .
тиа как са го свалили от автовоза така са му турнали квот имат под ръка.......капути!!!
и аз бях вдигнал ръце, смених си здравия лагер и бях разглобил цялата предница докато разбера .
тиа как са го свалили от автовоза така са му турнали квот имат под ръка.......капути!!!
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”