Обороти на празен ход Голф2 1.3i NZ
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обороти на празен ход Голф2 1.3i NZ
Значи интересува ме по какъв начин се регулират оборотите на празен ход при този мотор защото ми прави впечатление че когато пусна фаровете и вентилатора на 3, оборотите осезаемо спадат. Знам че мотора е маломощен, но все пак си мисля че колата трябва сама да ги повдигне до предишните. До колкото знам NZ няма стъпков мотор и се чудя по какъв начин е реализирано това.
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Днес се загледах на мойта кола:
Пускам къси - падат малко (трябва да се загледаш).Продължавам да пускам консуматори ( нарочно ) => пускам дълги, реотани, парното на 3, допълнителен габарит за мъгла - наистина оборотие паднаха.Според мен това е нормално ( сега с тия къси денонощно, малко или много се товари ел системата ).
При теб можеш да избереш втория вариант на оборотите ( както е показано в АутоДата )
Пускам къси - падат малко (трябва да се загледаш).Продължавам да пускам консуматори ( нарочно ) => пускам дълги, реотани, парното на 3, допълнителен габарит за мъгла - наистина оборотие паднаха.Според мен това е нормално ( сега с тия къси денонощно, малко или много се товари ел системата ).
При теб можеш да избереш втория вариант на оборотите ( както е показано в АутоДата )
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”