относно проблем с голф 3 , теч в купето

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
asidalia
Автомобил:
Двигател:

относно проблем с голф 3 , теч в купето

Мнениеот asidalia » Нед 08 яну 2012 20:57

Здравейте. Може ли някой да ми каже, голфа ми от две години се пълни със вода от пред до педалите и като цяло в купето. Установихме , че причината не е отдолу, но въпреки това запушихме всичко възможно откъдето има възможност да влиза вода(шибидак, предно стъкло, всичко). След пороен дъжд, когато колата е на място, купето е пълно с вода. Колата ми е голф 3 92 година. И между другото имам ли филтър купе и къде се намира?

Потребителски аватар
M-I-T-A-K-A
Автомобил:
Двигател:

Re: относно проблем с голф 3 , теч в купето

Мнениеот M-I-T-A-K-A » Нед 08 яну 2012 21:56

Разгледай тази тема и ще го видиш къде е филтъра!Под дясната чистачка!

viewtopic.php?f=5&t=88509&hilit=%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80+%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5&start=30

ludpitbull
Автомобил:
Двигател:

Re: относно проблем с голф 3 , теч в купето

Мнениеот ludpitbull » Пон 09 яну 2012 4:43

asidalia написа:Здравейте. Може ли някой да ми каже, голфа ми от две години се пълни със вода от пред до педалите и като цяло в купето. Установихме , че причината не е отдолу, но въпреки това запушихме всичко възможно откъдето има възможност да влиза вода(шибидак, предно стъкло, всичко). След пороен дъжд, когато колата е на място, купето е пълно с вода. Колата ми е голф 3 92 година. И между другото имам ли филтър купе и къде се намира?

Имаш филтър купе не знам някоя кола да няма колегата ти е дал линк за филтъра каде се намира.А виж за водата да ти дам една идея зимаи маркуча с водата пускаи по предното стъкло и предния капак и виж тази снимка кадето съм отбелязал с червено , ако ти влезне пак значи е от там някаде.Ако не влезне също пробвай този номер с маркуча с шибидаха пускай водата по шибидаха и виж какъв ще е резултата и сподели със нас ако пак нямаш възможност с маркуч наливай с кофи или туби ама не се стискай пускай здраво.Казвам ти го този номер защото ние така открихме подобен проблем но с люк.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”