1.4 ABD не ще да пали
1.4 ABD не ще да пали
Тази сутрин я запалих,работи 10 сек и изгасна ... Повече не ще да запали...Акумулатора ми е нов така че не е от него...
- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
Re: 1.4 ABD не ще да пали
Klen написа:Тази сутрин я запалих,работи 10 сек и изгасна ... Повече не ще да запали...Акумулатора ми е нов така че не е от него...
Здрасти,
Може да са много неща, на мен така точно преди три години, запалих, изгасих и след това клъц.....И тогава беше датчик на Хол

Има ли гориво? Заслушай се в бензиновата помпа в багажника, провери предпазителя и

Също и бобината може да даде такива показания

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Колега на един бензинов двигател за да работи му трябват гориво и ток(искара).
Провери има ли искра на свещите.Ако има,можеш да капнеш малко бензинец в дифузьора на моното и да пробваш да запалиш.Ако запали търси причината по горивна уредба.Като започнеш от релето на бенз.помпа и продължиш по системата.
Бих помогнал,но ни делят километри разстояние.
Поздрави
Провери има ли искра на свещите.Ако има,можеш да капнеш малко бензинец в дифузьора на моното и да пробваш да запалиш.Ако запали търси причината по горивна уредба.Като започнеш от релето на бенз.помпа и продължиш по системата.
Бих помогнал,но ни делят километри разстояние.
Поздрави

- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам същия двигател и сходен проблем обаче миналата събота палеще и гаснеше когато си иска това на гас и бензин в понеделник я закарах на kasapina обаче не искаше да изгасне от тогава върви и не е изгаснала.Може ли нещо да се е намокрило и като не е карана да е исъхнала и сега да няма проблеми.Другото което си мисля смених бобината преди 3 седмици с втора ръка ако и тя е тръгнала при влажно време да прави мизерии.Майстора каза че я е закачил на вагком и няма грешка в компа.Ако е датчик на хол ще запише ли грешка (то е ясно че бобината няма как да даде грешка).Имам аларма обаче тя не прекъсва запалването така че и това не е .Какво според вас може да се базика ту да пали ту не .Щото сега съм като на тръни особенно в големите кръстовища в час пик.Моля дайте някакви идеи и как може да се провери .Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”