Проблем къси светлини ляв преден фар Г3
-
gadniqt
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Проблем къси светлини ляв преден фар Г3
Здравейте,на левият фар ми е няма късата светлина(дълги и габарити има). С друга крушка пак същото,предпазителя е здрав(за всеки случай проверих всичките и те са здрави). От къде другаде може да е проблема?
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Re: Проблем къси светлини ляв преден фар Г3
Самата инсталация във фара. Аз имах тоя проблем.. кабелите се бая окислили/почти скъсали, преправих ги и смених част от "леглото" на крушката.. щот имах други два фара под ръка счупени. Общо взето огледай окабеляването и връзките в самия фар. Просто не помня точно конкретно какво смених и оправих за да светне отново. Огледай и ако там има нещо нередно ще го забележиш
За други съвети да се включат колегите, защото мен хич ме няма по тоците
-
gadniqt
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Iago написа:Самата инсталация във фара. Аз имах тоя проблем.. кабелите се бая окислили/почти скъсали, преправих ги и смених част от "леглото" на крушката.. щот имах други два фара под ръка счупени. Общо взето огледай окабеляването и връзките в самия фар. Просто не помня точно конкретно какво смених и оправих за да светне отново. Огледай и ако там има нещо нередно ще го забележиш![]()
ами то май това се оказа,че като вкарах няколко пъти се оправи. Темата е за заключване
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
То това хубаво.. ама прегледай инсталацията и ако се налага презапой кабелните обувки които се закачат на крушката или какъвто им е там проблема на фаровете.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”