Проблем с FIS Голф4!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
XaZarD
Автомобил: VW Golf
Двигател: AKL 2000

Проблем с FIS Голф4!

Мнениеот XaZarD » Пет 30 дек 2011 11:19

Първо се извинявам ако не съм намерил това с търсачката-търсил съм!Значи проблема е следния!Снощи се прибирам и фиса ми работи без проблеми...нито е мигал нито е губил цифри абсолютно без проблеми, тази сутрин паля и не пожела даже и да светне...седи си черен, даже и не свети!Въпроса ми е има ли варянт да е бушон или нещо подобно или си е изгорял ей така?Колата е Голф 4 1,6 АКЛ с полвин фис!

Потребителски аватар
koceto_pz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с FIS Голф4!

Мнениеот koceto_pz » Пет 06 яну 2012 21:08

XaZarD написа:Първо се извинявам ако не съм намерил това с търсачката-търсил съм!Значи проблема е следния!Снощи се прибирам и фиса ми работи без проблеми...нито е мигал нито е губил цифри абсолютно без проблеми, тази сутрин паля и не пожела даже и да светне...седи си черен, даже и не свети!Въпроса ми е има ли варянт да е бушон или нещо подобно или си е изгорял ей така?Колата е Голф 4 1,6 АКЛ с полвин фис!

Не съм сигурен дали при голфа го има,но на мойто Ауди като натисна бутона от долната страна на лоста за чистачлите ,дисплея гасне.Не бутона отстрани на лоста ,а в долния край на лоста :D .

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 06 яну 2012 21:15

Аз имам същия проблем!Веднъж на няколко месеца гасне!Изчаквам няколко часа и като ударя по таблото и светва :Mr Green Fun !И така до след няколко месеца!

Потребителски аватар
XaZarD

Мнениеот XaZarD » Пон 09 яну 2012 14:40

k_garchev тръгна и то от самосебе си!Не нямам такъв бутон на голфа, там ми е ресета, предполагам и на другите голфове е така!Интересното е че, като тръгна и като пусна фаровете и той ставаше тъмен, т.е. намаляваше му светлината, но за кратко сега вече си свети по един и същ начин и при пуснати и при угасени фарове!Дали пък проблема не е в таблото, определено не е във фиса?

Потребителски аватар
pedalchobaba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pedalchobaba » Пон 09 яну 2012 21:54

Колата с ксенон ли е?
Само питам.

Потребителски аватар
XaZarD

Мнениеот XaZarD » Нед 15 яну 2012 20:01

Не не е с ксенон колега!Всичко си и е сток /аз така си я харесвам love.vw /.Нещо не е в ред и не мога да разбера какво.Интересното е че започна и сутрин като е под нулата да не иска да пали и работи като хората.Като е топло ми качва оборотите на 1200, като е студено сутрин като я запаля отива някаде до към 1000 няма и толкова!Карах я на диагностика, майстора ми каза перманентна грешка в ламбдата ама това било само веднъж, изчисти я и каза че си работи, а за таблото и фас-а не можел да ми каже нищо!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”