Здравейте колеги.
Интеренсувам се дали има лайсна без вежда за калника която да е с каналче посредата,понеже искам да си махна пластмасовата вежда,но искам да си оставя лайсните по вратите и ако има такова парче за калника без вежда,та идеята ми е че искам да си оставя червения кант на лайсните и по бронята ето и снимка с маркирано място за което ми трябва точно
въпрос за лайсните на голф 3
Re: въпрос за лайсните на голф 3
Има колега.На брат ми Голфа заводско е без пласмасовите вежди на калниците и има тази пласмаса която питаш.За цени не знам колко ще струва,но предполагам няма да е повече от 2 лева.Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Я виж там-какви пари ще търсиш на свалените веждички...и 4-те,че мене нещо ми трябват..да запуша нещо с тях 

- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
На Голф 3 лайсните имат каналче, на Венто CL/GL/CLX/GLX нямат (гладки са). Когато Вентото е GT, лайсните и веждите са му от Голф (с каналче).
- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
FreezA написа:Здравейте колеги.
Интеренсувам се дали има лайсна без вежда за калника която да е с каналче посредата,понеже искам да си махна пластмасовата вежда,но искам да си оставя лайсните по вратите и ако има такова парче за калника без вежда,та идеята ми е че искам да си оставя червения кант на лайсните и по бронята ето и снимка с маркирано място за което ми трябва точно
Няма такова парче! Да ти обясня това което те интересува: има 2 вида лайсни на голф 3 едните са тесни, без канал оригинално без вежди а другите са широки с канал (като твоите) и вървят оригинално с вежди, слагат се на ГТ и ГТИ купета. Има и фалшиви вежди за тесните лайсни, но оригинално е това което съм написал по горе.
- FreezA
- Автомобил: Golf 3 GTi
- Двигател: 2E
значи или съм свежди и лайсни или се затапва всичко
мерси колеги 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”