Проблем с чистачките на Golf 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
alexanderi
Автомобил:
Двигател:

Проблем с чистачките на Golf 2

Мнениеот alexanderi » Сря 18 яну 2012 10:36

Здравейте колеги. По активен потребител съм в братски форум на Ауди, но имам и Голф 2. 1986г. код на мотора мисля, че беше RF/RN, със заменен карбуратор Keihin. Та това е около колата.. Проблема, който не търпи отлагане от тази сутрин е че спряха чистачките. Стига ток до преди моторчето, което ме навежда на мисълта, че проблема е от там. Ориентирайте ме моля Ви от къде да взема, друго за София иде реч. Кои бушони да огледам? Има ли схема с преведени на Български всеки бушон за какво е? / Имам такава за Аудито, та за това.../. Дайте акъл само в моторчето ли е проблема или може да е нещо по механизма. Мерси предварително на всички отзовали се :applause: :обичам ви

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с чистачките на Golf 2

Мнениеот zdravko_jett » Сря 18 яну 2012 17:21

шова с карбуратора какво общо има с моторчето за чистачките, изведнъж ли спря да работи моторчето или правеше проблеми и преди това имаше ли проблем с интервалите, а щом идва ток до буксата на моторчето за какво ти е да търсиш пробллема в бушон,най лесно става с проба дърпаш бушона виждай кой уреди не работят,ако е имало и проблем с интервалите може да те ориентирам какво да напраавиш

alexanderi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexanderi » Сря 18 яну 2012 18:26

Нищо общо няма с карбуратора. Не съм и споменавал. Отбелязах с няколко думи, каква е колата. Не е имало проблем с интервали. Не ми допада много варианта с ваденето на всеки един бушон по отделно.. не смятам, че е необходимо. Нали отзад на капака пише, но на немски. Идеята ми беше няма ли ги някой преведени или нещо от този род.

Потребителски аватар
tatrata85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tatrata85 » Сря 18 яну 2012 19:23

99% ти е изгоряло моторчето колега.Потърси втора ръка не е повече от 10-15лв

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 18 яну 2012 19:37

Вземаш капака с теб и после караш Гугъл да ти преведе за бушоните, аз така направих.

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Сря 18 яну 2012 21:36

При теб предпазител №11 е за чистачките. На бързата (втора) степен не работят ли?

alexanderi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexanderi » Чет 19 яну 2012 10:54

Проблем се оказа масата, към моторчето. За момента работят всички степени, но според мен няма да е лошо да се направи едно почистване на механизма и моторчето. :applause:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”