автоаларма за голф4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
nikipipo
Автомобил:
Двигател:

автоаларма за голф4

Мнениеот nikipipo » Вто 17 яну 2012 23:05

Помогнете ми колеги.Бзех на дъщерята голф 4 1.9 TDI и реших да и сложа аларма GIORDON.До тук добре,всичко вързах ама като отворя вратите и падат прозорците.Някои има ли идея къде бъркам.Не съм в БГ и не мога да потърся майстор.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.Благодаря предварително

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: автоаларма за голф4

Мнениеот Vladko » Сря 18 яну 2012 0:48

Кажи кое как си свързал.

Потребителски аватар
Petkovski
Автомобил: Vw Golf 4
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот Petkovski » Сря 18 яну 2012 20:26

nikipipo написа:Помогнете ми колеги.Бзех на дъщерята голф 4 1.9 TDI и реших да и сложа аларма GIORDON.До тук добре,всичко вързах ама като отворя вратите и падат прозорците.Някои има ли идея къде бъркам.Не съм в БГ и не мога да потърся майстор.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ.Благодаря предварително

Привет първо, причината да ти падат стъклата е времетраенето на отключващия импулс при отключване е по-продължителен, когато си монтирах моята аларма исках да си направя да ми се затварят стъклата при заключване на колата, и успях просто алармата ми има опция за по-продължителен импулс при заключване и отключване... Провери може ли да промениш този импулс при мен стана софтуерно в смисъл при програмирането на алармата. С алармата се заблуждава комфорт модула на колата и той отваря прозорците. Успех

Потребителски аватар
kgdim
Автомобил: MK4 Black ...
Двигател:

Мнениеот kgdim » Чет 19 яну 2012 8:51

Някои аларми имат две положения за централно с вакум и електрическо може би е подобно на това което колегата по горе говори

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”