Максимална темп. на масло по МФА.
- zak
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: AUM 2001
Максимална темп. на масло по МФА.
Ровил съм се много,изчетох доста теми относно температурата на маслото,но неможах да разбера каква е максималната дупостима стойност.Извинете ме,че задавам доста ,и за някой можеби елементарни въпроси,но за мен това са важни неща .Ако не друго поне ми кажете колко сте достигали вие.Ако пък има такава тема и аз съм я пропуснал се извинявам и ще ви бъда много благодарен да ми я покажете. Мерси предварително.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами при мен пък не работи стрелката за температурата и аз следя температурата на маслото. Някой си е лепил некви бели циферблати и сега температурната стрелка не боти изобщо
Температурата на маслото рядко достига 96,98 градуса и ако е както казва Ваското значи температурата на водата ми е нормална,нали 

- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zak написа:а ако питаш колко трябва да показва нормално-ми към 10-20 градуса повече от водата е нормалното.
Лошото е,че немогада определя градусите на водата.Таблото ми е дигитално и ми я показва/температурата/с чертички.
И аз съм с такова табло нормално ми седи две три чертички над жълтата зона. Като се набутам задръстванията качава почти до червената но никога не е влизало в нея.
- turbogti
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм стигал до към 115 градуса, но по магистралата в голяма жега и с 4 човека в колата. Обаче при мен от пролетта, след като сменях масло, взе да ми показва много ниски стойности. Чак когато водата загрее до нормална температура ми показва 50 градуса, а максимумът, който е стигала е 62-63 градуса температурата на маслото... 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
neon написа:8) Ами аз съм виждал и 160 градуса, ама то беше след като ми блокира двигателя!
брей, аз ще съм бил на блокаж явно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”