На скоро взех книжка и си купих Golf3 1.4 1993г. с газова уредба. Не разбирам въобще от коли и затова ще се обърна към вас. Ще започна с това какво съм сменял на колата след като я закупих.
1-во Акумулатора
2-ро Колата загряваше, майстора ми каза че е от водната помпа смениха ми я и проблема се с загряването се оправи.
3-то Появи се проблем с паленето проблема се оказа от бензиновата помпа съответно смених и нея цена на помпата със смяната 230лв. казвам я защото ми се видяха много, вашето мнение какво е?
По ходовата част няма да казвам какво съм сменял мисля че няма смисъл.
Та сега за нещата които искам да попитам.
Първо колата няма мощност нито на бензин нито на газ на какво може да се дължи?
Днес едва се добрах до работа колата започна да придърпва и когато спирах на някой светофар трябваше да подавам постоянно газ за да не угасне. Минах на бензин но същата работа. От Бургас съм времето е ужасно, вали доста силно възможно ли е дъждът да е причината за това? В багажника влиза вода чак задните седалки са мокри понякога , водата влиза мисля някъде от долу понеже тавана е сух.
Бихте ли ми препоръчали някой майстор от Бургас който да ми обърне внимание?

Проблем с придърпване и гаснене
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Проблем с придърпване и гаснене
Придърпването студена или загряла го прави? Кабели, свещи, нещо преглеждал ли си? 

snupeca написа:Придърпването студена или загряла го прави? Кабели, свещи, нещо преглеждал ли си?
По скоро когато е студена но и когато е загряла се е случвало да придърпва
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
И при мен имаше такъв момент - придърпваше повече като загрее, какво ли не прерових, и накрая случайно забелязах как кабела на 2-ра свещ хвърля искрата където не и е работа
Та провери кабели и свещи за начало, за оборотите - стъпково моторче, дросел, тампон под моното итн
Една диагностика най-чисто ще покаже.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”